Recuperator magnetic pentru piese metalice

Un recuperator magnetic este destinat recuperarii pieselor mici cazute in spatii greu accesibile si fara vizibilitate. Poate fi prevazut si cu lumina care se activeaza manual prin rotirea capului magnetic. De asemenea, un recuperator magnetic se poate folosi in spatiile inguste si greu accesibile ale motorului. Cum este ca atunci cand pe ultima suta de metri cu finalizarea proiectului, in ultimul moment sa iti cada cel mai important surub intr-un loc in care il poti considera pierdut? Cu aceasta unealta magnetica pentru recuperat obiecte metalice poti sa nu iti faci griji intr-un astfel de caz.

Avem mai multe modele de recuperator magnetic, de care poti avea nevoie in functie de situatie:

  1. Recuperator magnetic telescopic

recuperator-magnetic-telescopic

Este o unealta telescopica prevazuta cu un magnet permanent neodim in capat si destinata preluarii unor piese metalice de pana la 3 kg, avand o super capacitate de prindere magnetica. Recuperatorul magnetic are un design practic si poate fi usor atasat la orice buzunar, avand o lungime de aprox. 85 cm in varianta extinsa.

  1. Recuperator magnetic telescopic cu led

recuperator-magnetic-telescopic-cu-led

Spre deosebire de celalalt model, acest recuperator magnetic este prevazut si cu o lumina led, care asigura de exemplu iluminare pentru zonele intunecoase ale masinii. Include un set de 3 baterii 3 LR41 protejate impotriva umiditatii si in varianta extinsa recuperatorul magnetic are 80 cm.

  1. Recuperator magnetic flexibil

recuperator-magnetic-flexibil

Unealta magnetica este prevazuta cu un maner ergonomic care asigura eficienta operatiilor de executat si un magnet capabil sa ridice pana la 1 kg. Bratul este flexibil, poate fi indoit la diferite unghiuri pentru a recupera piesele metalice din locurile cele mai greu accesibile si poate reveni la forma sa initiala.

  1. Recuperator magnetic flexibil cu led

recuperator-magnetic-flexibil-cu-led-pickupSpre deosebire de celalalt model, acest recuperator magnetic flexibil este prevazut si cu led, care asigura de exemplu iluminare pentru zonele intunecoase ale masinii. Include un set de 3 baterii 3 LR41 protejate impotriva umiditatii.

Aceste recuperatoare magnetice sunt utilizate pe scara larga in case rezidentiale, hoteluri, restaurante, service-uri auto, trenuri, mici ateliere de productie etc. si usureaza viata a milioane de utilizatori. Alatura-te si tu lor si comanda acum un recuperator magnetic!

Pentru comenzi te asteptam pe hobber.ro.

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP