Suport magnetic de incheietura pentru obiecte metalice

Un suport magnetic pentru incheietura te ajuta sa ai mereu la indemana suruburile si piesele mici, pe care mai mereu le pierzi prin atelier! Cu acest suport magnetic practic, ai aproape, de mana toate piesele metalice!

bratara-magnetica

Datorita prinderii cu scai, bratara magnetica se adapteaza la aproape toate dimensiunile de incheietura, chiar si la incheieturi foarte mici, putand fi folosita de mai multe persoane fara a fi necesara schimbarea acesteia. Acest suport magnetic pentru incheietura mainii face posibil lucrul precis si lasa mainile libere pentru alte unelte. Este un ajutor la indemana in orice moment! Este precum un ceas, singura diferenta este ca nu arata ora, ci mentine piesele tale metalice in siguranta si aproape de tine.

bratara-cu-magnet

Cu aceasta bratara magnetica poti sa lucrezi si sa economisesti timp. Poate fi considerat „GREAT TIME SAVER” oferind cea de-a treia mana de ajutor cand ai nevoie cel mai mult. Nu mai ai dureri de cap din cauza pierderii sau abandonarii obiectelor mici in timp ce lucrezi, sa le cauti prin diverse buzunare sau chiar sa iti gauresti hainele cu ace, cuie, suruburi.

Cum actioneaza acest suport magnetic tip bratara? Suportul magnetic are incorporat un magnet foarte puternic si protejat de o carcasa de otel. Astfel, suportul magnetic face posibila chiar fixarea unor obiecte mai mari, precum a foarfecelui, surubelnitei, clestelui s.a. Deci suportul magnetic este util pentru proiecte de amenajare a casei, in constructii, tamplarie si service auto dar si in croitorie sau, de ce nu, in realizarea de numere de magie pentru copii 😉

Pentru o comanda un suport magnetic tip bratara te asteptam pe hobber.ro sau click aici.

 

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP