Banda magnetica tip sah pentru taxi

Autovehiculele care transporta persoane sau marfuri in regim de taxi trebuia sa fie agreate de Registrul Auto Roman si trebuie sa indeplinesca anumite conditii specifice desfasurarii acestei activitati. Mai exact, la toate taxiurile autorizate linia mediana orizontala a caroseriei, de regula sub nivelul geamului, trebuie marcata pe partile laterale de o banda dubla de carouri tip sah, de culori alternative alb si negru.

Banda magnetica tip sah pentru taxi

Banda magnetica tip sah pentru taxi

Hobber.ro vine in ajutorul tau si iti ofera banda magnetica tip sah sau in termeni populari “sahuri taxi”. De ce banda magnetica tip sah taxi? Deoarece aceste benzi magnetice le poti indeparta cu usurinta ori de cate ori nu mai doresti sa conduci in regim de taxi, de exemplu pleci cu masina in vacanta sau esti in afara programului.

Banda magnetica tip sah pentru taxi este reflectorizanta, cu structura prismatica de tip fagure si rezistenta la zgarieturi, impact, apa, solventi. Evidentiaza autovehiculul pe timp de noapte, chiar si de la distante mari.

Banda este lipita pe folie magnetica isotropica de grosime 0,9 mm, ceea ce iti ofera siguranta ca nu se va desprinde la viteze mai mari de rulare. Tot din aceasta gama de produse magnetice pentru autovehicule, putem crea o multime de folii si benzi magnetice personalizate cu mesajul pe care il doriti, pentru alte parti ale autovehiculului, de exemplu reclame sau mesaje importante pentru clienti. Aceste mesaje magnetice au avantajul ca pot fi indepartate usor de pe masina cand nu mai sunt utile.

Banda magnetica tip sah pentru taxi

Banda magnetica tip sah pentru taxi este reflectorizanta

 

Banda magnetica tip sah pentru taxi se vinde la set de 4 bucati si vine insotita si de o promotie: la 4 seturi cumparate, primesti inca unul cadou.

Asa ca nu mai sta pe ganduri si profita de promotie cat este fierbinte. Pentru a comanda este necesar un simplu click aici

Banda magnetica tip sah pentru taxi

Banda magnetica tip sah pentru taxi

 

You may also like...

Lasă un răspuns