Din nou prezenti la Body Mind Spirit!!!

Echipa Hobber va invita intre 29.09-01.10.2017 la targul Body Mind Spirit Expo, la Sala Palatului-Bucuresti, targ cu care v-am obisnuit de cateva editii. Intrarea este libera.

O sa va prezentam o gama larga de produse de terapie alternativa, magnetoterapie, produse pe care orice membru al familiei le poate incerca si va fi foarte multumit.

Lista de produse pe care le puteti analiza si achizitiona la targ:

Corector magnetic pentru spate;

Suport magnetic elastic pentru genunchi cu turmalina;

Suport magnetic elastic pentru gat cu turmalina;

Suport magnetic elastic pentru glezna cu turmalina;

Suport magnetic elastic pentru lombari cu turmalina;

Suport magnetic elastic pentru umeri cu turmalina;

Suport magnetic elastic pentru incheietura cu turmalina;

Suport magnetic elastic pentru cot cu turmalina.

Dar si alte produse pe care le puteti incerca la standul nostru precum: bratari magnetice, manusi si sosete cu fibra magnetica, sosete cu turmalina, masca pentru ochi cu magneti, bagheta magnetica pentru ionizarea apei, branturi si papuci cu magneti, si multe alte produse de terapie cu magneti si turmalina.

Pentru a sti de ce recomandam produsele de terapie cu magneti si turmalina o sa explicam putin despre magnetoterapie si beneficiile acestei metode.

Magnetoterapia reprezinta terapia prin actiunea magnetilor asupra organismului. Este inainte de toate o terapie naturala, fara procedurile complexe sau complicate ale tratamentelor medicale obisnuite, fara efecte secundare. Este cea mai simpla, cea mai nedureroasa si cea mai sigura terapie cunoscuta.

De ce sa alegeti produse si cu turmalina? Pentru ca efectele pozitive se datoreaza radiatiilor infrarosii cu lungime de unda lunga pe care cristalele de turmalina incep sa le emita la contactul cu temperatura corpului uman precum si a ionilor negativi si a campului magnetic emis, care patrund in straturile profunde ale pielii, neutralizand radicalii liberi si alte substante toxice, rezultate in urma metabolismului celular.

Remediile magnetice sunt foarte accesibile, usor de utilizat, paleta de produse este bogata si preturile sunt preturi de importator, astfel incat sa si le poata permite majoritatea persoanelor interesate de aceasta metoda de terapie cu magneti si turmalina. In plus, la standul nostru veti putea testa gratuit aceste produse si simti in multe cazuri primele efecte benefice.

In plus, aceste produse vor fi un cadou util pentru persoanele dragi din viata voastra: bunici, parinti, colegi sau prieteni care se recupereaza dupa un accident sau pur si simplu incep sa simta durerile reumatice si cauta solutii pentru ameliorarea durerilor.

Va asteptam sa ne vizitati si intre timp puteti face oricand o comanda si pe hobber.ro

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns