Ai dureri? Foloseste centura cu magneti si turmalina!

Foloseste centura cu magneti si turmalina!

Centurile sunt confectionate dintr-o tesatura in care sunt inserate cristale de turmalina, fiind obtinute cu ajutorul „tehnologiei turmalinei lichide” prin impletirea in firul tesaturii a microcristalelor de turmalina.

Ce este Turmalina?

Turmalina este o piatra semipretioasa care odata cu avantul tehnologic a putut fi procesata de catre japonezi pana in stadiul de turmalina semilichida. Motiv pentru care aceasta turmalina a putut fi inserata in materiale textile.

Aceste materiale textile fiind folosite in anumite terapii, s-a demonstrat faptul ca turmalina aplicata in diferite zone, rezolva anumite probleme de sanatate (afectiuni osoase, musculare, articulare etc). Mai mult decat atat, in aceste materiale textile inserate cu turmalina s-au adaugat si magneti, ceea ce ofera sporirea calitatii acestora.

Ce avantaje iti aduc centurile cu magneti si turmalina

* imbunatatesc circulatia sangvina la nivel capilar si circulatia limfatica, ajutand la ameliorarea durerilor cauzate de hernii de disc, traumatisme, neuropatii, afectiuni ale  musculaturii;
* sunt utile in procesele de recuperare dupa afectiuni ortopedice sau reumatologice;
* diminuarea durerilor cauzate de reumatism;
* atenuarea durerilor create de problemele circulatorii.

centuri-cu-magneti-pentru-dureri

Centurile cu magneti si turmalina aplicate pe piele au actiune:

TERMICA – Se incalzeste rapid zona unde este aplicata centura cu magneti si turmalina (in aproximativ 10-15 minute);

  •         relaxeaza muschii;
  •         imbunatatesc circulatia sangvina;
  •         imbunatatesc reglarea termica;
  •         ajuta la cresterea imunitatii favorizand oxigenarea celulara;
  •         elimina toxinele;
  •         imbunatatesc dispozitia, starea psihica;
  •         sporesc capacitatea de munca;
  •         reduc durerile reumatismale din zona in care sunt aplicate (afectiuni osoase/articulare).

MAGNETOTERAPIA – Intrucat centurile cu turmalina contin si magneti, efectele sunt sporite prin reducerea inflamatiilor accelerand procesele de vindecare. Se elimina starile de oboseala si moleseala deoarece prin vasodilatatie sangele ajunge pana in capilare unde furnizeaza energie vitala organismului.

centura-cu-magneti-si-turmalina-pentru-lombari

Mod de utilizare al centurii cu mangneti si turmalina:

Pentru a obtine rezultate rapide, inainte de utilizare se umezeste zona de turmalina a centurii. Apoi centura cu mangeti si turmalina poate fi aplicata in zona cu dureri. In 10 – 15 minute zona respectiva va incepe sa se incalzeasca, iar muschii vor incepe sa se relaxeze. Pentru rezultate pe termen lung centura cu magneti si turmalina trebuie folosita de 2 ori pe zi, insa maximum 2 ore la o utilizare, incepand insa cu sedinte scurte pentru acomodare, de 5-10 minute.

instructiuni

Atentionare!

Nu se recomanda folosirea centurilor magnetice cu turmalina de: femei insarcinate, persoane care au implanturi din metal, persoane care sufera de boli cardiace, persoane care au stimulatoare cardiace, persoane care au febra, hemoragii, rani deschise, afectiuni dermatologice grave.

Centurile cu magneti si turmalina sunt in general dedicate unei anumite zone a corpului si unei anumite conformatii a corpului. Astfel, putem intalni centuri cu magneti si turmalina pentru magnetoterapie pentru mai multe zone ale corpului: gat, umeri, cot, incheietura, lombari, genunchi, glezna. De asemenea, marimile disponibile in multe cazuri de centuri cu magneti si turmalina variaza de la S la XXXXL, putand ajuta o gama larga de persoane.

Deci o centura cu magneti si turmalina poate reprezenta un cadou potrivit si util pentru un membru al familiei sau un prieten care acuza dureri in anumite zone ale corpului.

centuri-cu-magneti-si-turmalina-pentru-dureri

hobber

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns