Matura magnetica

Deşeurile metalice, cum ar fi şpanul, şuruburile, cuiele, praful de polizor şi alte resturi feromagnetice pot provoca dezastre cu anvelopele, talpile încălţămintei, produsele finite obţinute şi pot cauza răni animalelor.

matura-magnetica

Matura magnetica este solutia ideala pentru a curata spanul si alte metale ratacite in atelier sau fabrica.

Adesea aceste impurităţi din procesul de producţie sunt nedetectate, aşteptând ca un accident să aibă loc. Mătura magnetică este soluţia ideală pentru colectarea acestor deşeuri metalice feromagnetice. În esenţă, mătura magnetică reprezintă un magnet mare de ferită care pentru utilizare uşoară este prevăzut cu roţi. Mătura magnetică  va servi la colectarea deşeurilor metalice periculoase sau colectarea articolelor din metal împrăştiate pe jos.

Prin tragerea manerului de pe bara măturii magnetice demagnetizezi partea inferioara a T-ului măturii magnetice şi  metalele colectate se desprind uşor, într-o groapă de colectare deşeuri feromagnetice sau, pur şi simplu, pe jos. Prin rapiditatea cu care colectezi deşeurile metalice, economiseşti foarte mult timp, sporeşti productivitatea muncii şi previi posibile accidente.

matura-magnetica-colectare

De asemenea, prin utilizarea maturii magnetice eviti ridicarea prafului  feromagnetic si astfel iti protejezi si sanatatea.

 

De asemenea, prin utilizarea maturii magnetice eviţi ridicarea prafului fin metalic şi astfel iţi protejezi şi sanatatea, nu numai echipamentele de producţie de mare precizie.

Mătura magnetică este perfectă pentru curăţarea podelei în fabrici, magazine, pe şantierele de construcţie, rampe de încărcare, trotuare, locuri de parcare sau carosabil. Utilizarea măturii poate economisi mii de lei şi timp preţios prin prevenirea accidentelor. Noi credem că şi cei de la ADP ar trebui să aibă prevăzute nişte colectoare de cuie, sârme şi alte obiecte din fier mici la maşinile lor!

Avantaje pentru matura magnetica:

  • putere mare de colectare
  • eficienţa colectării impurităţilor metalice
  • mâner reglabil
  • manipulare uşoară
  • curăţare rapidă cu o simplă acţionare a mânerului
  • utilizarea pe diverse tipuri de suprafeţe
  • anvelope din cauciuc dur
  • rezistenţă la coroziune
  • nu ocupă mult spaţiu
  • lăţimea suprafeţei magnetice este de 760 mm
matura-magnetica-lungime-114-cm

Prin tragerea manerului de pe bara demagnetizezi partea inferioara si metalele colectate se desprind de pe matura magnetica

 

Daca eţti din Bucureţti poţi veni la magazinul nostru de prezentare să o vezi în acţiune sau poţi face direct o comandă cu un simplu click aici.

 

You may also like...

Lasă un răspuns