Vopsea magnetica MagnetPaint – cum poti transforma orice workspace intr-un playspace!

Starea de bine si productivitatea sunt strans legate la locul de munca si conteaza foarte mult intr-o companie. Din acest motiv astazi tot mai multe companii, corporatii si multinationale, incearca sa imbunatateasca calitatea spatiului in care oamenii muncesc. Astazi vom descoperi cum ne poate ajuta produsul numit vopsea magnetica MagnetPaint sa cream spatii interioare deosebite, interactive.

Indiferent de dimensiunile companiei, este necesar un workspace prietenos, in care angajatii sa se simta bine. Intalnirile cu echipele din interiorul companiei sunt destul de dese si lungi. Pentru astfel de spatii de intalniri cu angajatii sau partenerii de afaceri, spatiul comun este absolut necesar. O inovatie in design-ul interioarelor in cladirile de birouri este vopseaua magnetica. Aceasta vine cu proprietati interesante si cu o utilitate in plus pentru pereti. Iar scopul este simplu: orice pentru a-i ajuta pe oameni sa fie mai productivi si sa le dezvolte creativitatea.

Un alt beneficiu al vopselei feromagnetice MagnetPaint este de a-i stimula pe angajati sa lucreze si din picioare, pentru a pune sangele in miscare. In plus, pe astfel de pereti feromagnetici se poate lucra bine si in echipa, in proiecte interactive si creative care au nevoie de portiuni mari de perete pentru a fi desfasurate. Sau se poate amenaja pe acesti pereti o expozitie temporara de design, grafica, fotografii din teambuilding, realizari personale sau ale copiilor angajatiilor.

Perete vopsit cu vopsea magnetica MagnetPaint

Vopsea magnetica MagnetPaint aplicata pe un perete… transforma intr-o zona de relaxare si interactiune

Vopsea magnetica in gradinite si afterschool?

Da, poti avea pereti vopsiti cu tipurile de vopsea speciala MagPaint si in gradinita, afterschool, scoli, spatii pentru experiemente sau locuri de asteptare. Vopseaua speciala este produsa in Olanda si respecta normele europene pentru produse utilizate de copii.

In plus, poti nu doar fixa magneti pe acest tip de vopsea, expunand lucrarile copiilor si organizand concursuri. Ii poti oferi dubla intrebuintare: de tabla whiteboard magnetica sau de tabla magnetica de scris cu creta!

Camera copiilor decorata cu magneti

Perete de gradinita decorat cu MagnetPaint + BlackboardPaint.

Vopsea magnetica MagnetPaint- ce este si cum se aplica?

Vopseaua magnetica MagnetPaint se prezinta ca orice alta vopsea obisnuita la capitolul aspect. Dar are o compozitie speciala. Adica contine amestecate mici particule de praf de fier in compozitie. Cand este aplicata, stratul final va contine numeroase particule imprastiate pe tot peretele. Astfel, magnetii vor fi atrasi de fier. In momentul in care magnetii vor atinge peretele feromagnetic vor ramane lipiti de el, pana sunt desprinsi cu mana.

Instructiunile de aplicare pentru vopseaua magnetica ne arata ca amestecarea vopselii inainte de aplicare este foarte importanta. De ce? Deoarece in cazul stocarii cutiilor de vopsea magnetica pe raft particulele de fier din vopsea vor avea tendinta sa se aseze la fundul cutiei. Amestecati vopseaua cu atentie pentru a va asigura ca fiecare strat de vopsea aplicat va contine cantitatea necesara de particule de fier.

Ce pret are vopseaua magnetica si in ce cantitate se poate achizitiona?

La Hobber poti alege vopsea magnetica in cantitati diferite, in functie de suprafata pe care doresti sa o acoperi si numarul de straturi. Cu cat numarul de straturi de vopsea magnetica creste, cu atat peretele va fi un suport mai bun pentru magneti mai mari:

  1. Vopsea magnetică – 0,5 L ➡ https://bit.ly/2n1h0rz
  2. Vopsea magnetică – 1 L ➡ https://bit.ly/2Khvgpk
  3. Vopsea magnetică – 2,5 L ➡ https://bit.ly/2O1mQVh
  4. Vopsea magnetică – 5 L ➡ https://bit.ly/2AyhS0A

In cazul in care doresti sa aplici pe alta suprafata decat tencuiala, va fi necesara achizitionarea unui grund special / primer. Acest pretratament al peretelui iti permite apoi aplicarea vopselei magnetice. Acest grund se gaseste in două variante pe site-ul Hobber:

  1. Grund alb – 1 L ➡ https://bit.ly/2As8BqA
  2. Grund alb – 5 L ➡ https://bit.ly/2OyjlGU

Cumparati acum vopseaua magnetica de la ww.hobber.ro si aplicati-o pe peretele de acasa sau de la munca, pentru a transforma spatiul disponibil in unul mult mai interactiv si distractiv pentru toată lumea!

Iar pentru idei creative interesante si alte produse inovative MagnetPaint puteti vedea alte articole pe tema Vopsea speciala.

You may also like...

Lasă un răspuns