Avantaj la sudura cu vinclul magnetic.

Cei care aud prima data despre magneti raman uimiti de multiplele intrebuintari ale acestora in viata de zi cu zi. Cum magnetii ne usureaza viata fara sa fim constienti de acest lucru.
Asa ca echipa hobber.ro si-a propus sa faca un inventar al celor mai frecvente 100...1 utilizari ale magnetilor neodim si ferita, mentionand de asemenea si tipul de magnet care a fost folosit in aplicatia respectiva.
Descrierile vor fi atat in text cat si in imagini sau video, pentru a face mai usoara intelegerea aplicatiei respective a magnetului.
In plus, pentru cele mai bine documentate aplicatii si pentru cele mai inedite vom oferi premii interesante, constand in vouchere de 20, 30 sau 50 RON cu care pasionatii isi vor putea cumpara magnetii doriti de pe hobber.ro. GARANTAT!

Moderatori: hobber, jodi, OanaCecilia, paula.moraru

Avantaj la sudura cu vinclul magnetic.

Mesajde marian » 29 Sep 2015 11:20

Vinclul magnetic economiseşte mult timp la sudare a diverselor profiluri. Puteţi să-l folosiţi la sudarea materialului în unghi drept, de 45° sau în plan. Vinclul nostru magnetic se poate utiliza la sudarea cu electrod învelit, în mediu de gaz protector sau cu flacără.
Posibilităţi de utilizare a vinclului magnetic. http://www.hobber.ro/index.php?main_pag ... cts_id=584

Avantajul este o manipulare simplă. Se pot folosi şi câteva vincluri ca un ansamblu. Forţa magnetică ţine construcţia sudată în unghiul sau în planul cerut. Înainte de toate piesele se fixează prin sudare în puncte, pe urmă îndepărtăm vinclu şi se termină sudarea construcţiei sudate. Vinclul este adaptat pentru lucru cu ţevi, platbandă, profiluri „JÄKL“, table şi alte profiluri.
marian
Site Admin
 
Mesaje: 27
Membru din: 14 Apr 2015 13:18

Înapoi la 1001 utilizari magneti

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron