Conditii de utilizare

Poti utiliza corespunzator site-ul www.hobber.ro dupa ce in prealabil ai citit cu atentie si ai acceptat termenii si conditiile lui de utilizare.

Utilizarea site-ului Hobber.ro

Echipa Hobber iti permite sa vizualizezi si sa accesezi diferite materiale si informatii postate pe acest site numai pentru uzul personal. Tot continutul site-ului www.hobber.ro este proprietatea Arca Hobber S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Este interzisa folosirea materialelor si informatiilor in scopuri comerciale, pe alte website-uri, fara acordul prealabil Hobber. Nerespectarea termenilor si conditiilor de utilizare duce la anularea dreptului de utilizare a site-ului si aplicarea prevederilor legale in astfel de situatii.
Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@hobber.ro

Continutul informativ al site-ului Hobber

Echipa Hobber poate modifica oricand, fara obligativitatea unei informari prealabile, continutul site-ului, descrierea sau imaginile produselor, modalitatea de lucru cu Clientii.

Toate informatiile de pe site, imaginile si descrierile produselor au caracter strict informativ. Ele pot diferi totusi intr-o masura mai mare sau mai mica fata de produsul fizic, pot fi incomplete sau inexacte, sau pot sa nu satisfaca nevoile si cerintele tale, cazuri pentru care echipa Hobber nu este raspunzatoare. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu confirmam informatiile pe care le veti gasi in acele site-uri.

Obligatia de inregistare si furnizare de informatii corecte la inregistrare

Daca esti un vizitator al acestui site, poti naviga fara a fi necesara inregistrarea si autentificarea ta.

Daca utilizezi site-ul in scopul cumpararii de produse, este obligatorie crearea unui cont si furnizarea de informatii complete, corecte si actuale despre tine, asa cum sunt specificate in pagina de inregistrare ca utilizator. Acestea permit procesarea si expedierea comenzii. In situatia in care consideram ca nu ai respectat aceasta obligatie, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul la utilizarea serviciilor acestui site, pe o perioada determinata sau nedeterminata, fara o instiintare prealabila.

Statutul de membru Hobber

Odata cu inregistrarea pe site-ul nostru si creearea unui cont personal, obtii statutul de membru care iti permite sa comanzi, sa beneficiezi de promotii / oferte speciale. Te poti loga oricand in contul tau prin completarea adresei de email si a parolei. Pastrarea confidentialitatii parolei revine fiecarui utilizator in parte.

Blocare cont membru Hobber

Echipa Hobber isi rezerva dreptul de a bloca contul unui utilizator (membru) si de a nu mai permite plasarea de comenzi de catre acesta, in conditiile in care a avut o comanda confirmata si neridicata / returnata de catre curier.

Confidentialitate

Informatiile personale ale utilizatorilor vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site, in conformitate cu politica descrisa in pagina Confidentialitate.

Garantie produse

Toate produsele (mai putin anumite produse speciale) au termen de garantie de 3 luni, in baza facturii emise. In cazul anumitor produse speciale, termenul de garantie este specificat in descrierea produsului. Garantia se pierde in conditiile in care defectele semnalate sunt din vina utilizatorului.

Ne gasiti si pe:         

Limba

English  Romanian  

Informatii utile

✔ Cea mai larga selectie de magneti pe stoc!
✔ Magazin de prezentare cu vanzare in Bucuresti!
✔ Comanzi azi, primesti maine!
✔ Reduceri la comenzi mari
✔ Fara suprataxa pentru comenzi mici
✔ Comanda minima 35 RON
✔ Cost de livrare redus
✔ Metode de plata
     - Ramburs la curier
     - Transfer bancar
     - Plata prin POS

Reduceri  [...]

Lampa UVC, dezinfectare si sterilizare, 55W
Lampa UVC, dezinfectare si sterilizare, 55W
435,00 RON  348,00 RON
Discount: 20%
Joc magnetic cu 8 piese din lemn, Designer Magblocs
Joc magnetic cu 8 piese din lemn, Designer Magblocs
139,00 RON  111,21 RON
Discount: 20%

Vizitatori Online

Acum sunt 27 vizitatori online.
Nr. produse vandute: 1005870
Copyright © 2022Hobber.ro - magneti neodim si ferita, produse magnetice Realizat de Arca Hobber
Toate drepturile rezervate Arca Hobber SRL © 2013. Arca Hobber - magneti neodim si ferita, benzi si foi magnetice, produse magnetice, Bucuresti
Nr. R.C.: J23/2672/2013, CIF.: RO 32194495, Sediul social: Intr. Primaverii Nr. 2, Com. Berceni, Ilfov, Capital social 1000 RON, Telefon +40762 749 009
Magazin prezentare: Sos. Berceni nr. 104, cladirea ICPET (vis-a-vis Metrou Dimitrie Leonida), parter, camera 17, Sector 4, Bucuresti, cod postal 041919
Preturile sunt actualizate zilnic si sunt finale. Stocurile sunt afisate in timp real.
A.N.P.C.

Magnet Expert   Magnetic Promo   Super Magneti   Super Magneti   Oraselul cunoasterii   Arca Hobber   Clusterul MECHATREC
Viziteaza site-ul hobber.ro pe ShopMania    Hobber Securizat Comodo EV