Magneti Neodim


Cei mai puternici si cei mai compacti magneti! Testeaza-i si te vei convinge!

Magnetii neodim (NdFeB Neodim-fier-bor) cunoscuti si sub denumirea de neodymium sau supermagneti sunt cei mai puternici magneti permanenti. Materialul initial este fabricat prin sinterizare si formele finale ale magnetilor neodim sunt taiate conform unor forme regulate. Datorita acestui procedeu de fabricatie este posibila livrarea unei game largi de forme si tipuri de magneti neodim (NdFeB sau neodymium), cu diverse magnetizari. Acest produs face parte din generatia noua a magnetilor si datorita proprietatilor sale si-a gasit utilizare in foarte multe domenii.

Magnetii din neodim (NdFeB sau neodymium) sunt foarte stabili si sunt putin sensibili la campurile magnetice externe. Pe de alta parte, in cazul temperaturilor inalte (maxim 200 grade Celsius) magnetii neodim isi pot pierde magnetismul, spre deosebire de magnetii din ferita.

Avantajul magnetilor neodim (NdFeB) consta in functionarea sigura si caracteristici magnetice excelente raportate la o masa magnetului care este semnificativ mai mica. Practic, acesti magneti reprezinta niste mici bijuterii. Ca un exemplu, un cub neodim (NdFeB) cu latura de doar 5 mm poate avea o forta de 1,2 kg!

Formele principale ale magnetilor din neodim (NdFeB sau neodymium):

  • magneti neodim prisme,
  •    
  • magneti neodim cilindri,
  •    
  • magneti neodim inele,
  •    
  • magneti neodim segmente.

Tratament de suprafata a magnetilor de neodim (NdFeB sau neodymium)

Magnetii neodim (neodymium sau NdFeB) sunt foarte sensibili la coroziune. Din acest motiv magnetii neodim sunt acoperiti cu un strat de nichel, zinc sau rasini epoxidice sau magnetii sunt supusi tratamentului de suprafata prin pasivare.

Posibilitati de utilizare

Pentru informatii detaliate, vizitati sectiunea de Articole despre magneti neodim si ferita.

Magneti neodim pe comanda

Te rugam sa iti alegi tipul de magnet care ti se potriveste din magazinul nostru. Daca nu gasesti ceea ce te intereseaza poti sa ne scrii si echipa noastra de specialisti va reveni cu informatii despre magnetul solicitat dupa ce discuta cu furnizorii nostri.

Magneti neodim sau ferita?

Fata de magnetii ferita, forta de atractie a magnetilor neodim este mult mai puternica. Deoarece se fabrica mai greu si dintr-un minereu mai rar, magnetii neodim sunt mai scumpi, fiind utilizati in special pentru aplicatii in interior. In general magnetii neodim sunt acoperiti cu un strat de nichel, aur sau alte metale pentru a fi protejati de coroziune.

Avantajul incontestabil al magnetilor neodim consta in forta extrem de mare raportata la volumul lor redus, reprezentand o alternativa buna fata de magnetii ferita. In plus, aspectul lor ii recomanda pentru aplicatii de design, unde sunt vizibili.

O comparatie pe larg a avantajelor si dezavantajelor magnetilor neodim si ferita poate fi gasita in Intrebari frecvente.


Produse recomandate - Magneti Neodim

Reduceri lunare in iunie

Magnet neodim bloc, 110x89x20 mm, putere 211 kg, N45
Magnet neodim bloc, 110x89x20 mm, putere 211 kg, N45
717,67 RON  645,90 RON
Discount: 10%
Ne gasiti si pe:         

Limba

English  Romanian  

Informatii utile

✔ Cea mai larga selectie de magneti pe stoc!
✔ Magazin de prezentare cu vanzare in Bucuresti!
✔ Comanzi azi, primesti maine!
✔ Reduceri la comenzi mari
✔ Fara suprataxa pentru comenzi mici
✔ Comanda minima 35 RON
✔ Cost de livrare redus
✔ Metode de plata
     - Ramburs la curier
     - Transfer bancar
     - Plata prin POS

Reduceri  [...]

Plasture Magnetic
Plasture Magnetic
3,15 RON  1,90 RON
Discount: 40%
Vinclu magnetic pentru sudura 190x122x25 / F
Vinclu magnetic pentru sudura 190x122x25 / F
122,68 RON  41,00 RON
Discount: 67%

Vizitatori Online

Acum sunt 23 vizitatori online.
Nr. produse vandute: 1005870
Copyright © 2022Hobber.ro - magneti neodim si ferita, produse magnetice Realizat de Arca Hobber
Toate drepturile rezervate Arca Hobber SRL © 2013. Arca Hobber - magneti neodim si ferita, benzi si foi magnetice, produse magnetice, Bucuresti
Nr. R.C.: J23/2672/2013, CIF.: RO 32194495, Sediul social: Intr. Primaverii Nr. 2, Com. Berceni, Ilfov, Capital social 1000 RON, Telefon +40762 749 009
Magazin prezentare: Sos. Berceni nr. 104, cladirea ICPET (vis-a-vis Metrou Dimitrie Leonida), parter, camera 17, Sector 4, Bucuresti, cod postal 041919
Preturile sunt actualizate zilnic si sunt finale. Stocurile sunt afisate in timp real.
A.N.P.C.

Magnet Expert   Magnetic Promo   Super Magneti   Super Magneti   Oraselul cunoasterii   Arca Hobber   Clusterul MECHATREC
Viziteaza site-ul hobber.ro pe ShopMania    Hobber Securizat Comodo EV