Magneti neodim in terapieUtilizarea magnetilor neodim in terapia cu magneti
(
un pretins studiu al NASA BIOENERGETIC BALANCING)

Efectele terapeutice ala magnetilor asupra organismelor vii sunt extrem de controversate dar sunt rezultatul cautarii de terapii alternative ca raspuns la refuzul tot mai multor persoane de a recurge la terapiile conventionale ce implica din ce in ce mai mult utilizarea de medicamente de sinteza sau de proceduri tot mai invazive.
Astfel, tot mai multe cercetari se orienteaza spre posibilitatea utilizarii proprietatilor naturale ale planetei pe care traim.

Efectul natural la campului magnetic terestru este considerat esential pentru sanatatea organismelor vii de pe Terra. Cand primii astronauti au revenit pe Pamant si au acuzat stari de slabiciune si oboseala, NASA a concluzionat ca simptomele provin de la lipsa campului magnetic in spatiu. Pentru a rezolva aceasta problema, NASA a plasat magneti in interiorul costumelor astronautilor si in interiorul vehiculelor spatiale iar astronautii nu au mai acuzat aceste simptome la intoarcerea din misiuni.

In absenta unui camp magnetic, nivelul de incarcare al particulelor subatomice se micsoreaza, rezultand in final o micsorare a incarcarii la nivel atomic. Acest proces determina o depolarizare a nutrientilor ceea ce face ca acestia sa devina neutilizabili de catre organism. In consecinta, organismele vii pot suferi dezechilibre care pot fi eliminate prin expunerea organismului la campuri magnetice de anumite intensitati care-l pot reechilibra din punct de vedere bionergetic.

Acum mii de ani, campul magnetic terestru avea o valoare de 3 pana la 6 gauss, insa in prezent, civilizatia cu ale sale constructii metalice a determinat o scadere a acestui camp pana la un nivel masurabil de 0,5 gauss. De aceea, anumite teorii sustin necesitatea restabilirii efectelor campului magnetic asupra organismelor vii prin utilizarea de magneti in terapii diverse.

ELIMINAREA DURERII PE CALE NATURALA

Durerea este in esenta fenomenul transmisiei de semnale electrice de-a lungul celulelor nervoase. Semnalul este transmis de la zona afectata la creier. Celulele nervoase aflate pe aceasta traiectorie au o sarcina electrica de aproximativ 70 mV iar semnalul transmis de durere produce o depolarizare a acestor celule. In acest sens, prezenta unui camp magnetic suplimentar in proximitatea ranii va ajuta la mentinerea incarcarii nervoase a celulei adica va impiedica depolarizarea, ducand la blocarea transmiterii semnalului durerii de la locul afectat catre creier. In consecinta, nu va exista durere daca semnalul nu va ajunge la creier.

ASPECTE TEHNICE ALE TERAPIEI CU MAGNETI

Studii recente au concluzionat ca tesuturile afectate de rani au o sarcina electrica pozitiva caz in care procesul de vindecare poate fi accelerat prin plasarea polului negativ al unui magnet in zona afectata, refacand astfel echilibrul bioenergetic. Pe scurt, campul magnetic creat produce dilatarea vaselor de sange marind astfel aportul de sange in zona afectata ajutand astfel la indepartarea unor agenti naturali ce contribuie la inflamare si la producerea durerii: prostaglandine, histamine, etc favorizand in acelasi timp aportul de agenti vindectori din sange, al oxigenului si de asemenea micorarea aciditatii interne a organismului, fapt ce impiedica dezvoltarea microorganismelor.

In concluzie, terapia magnetica poate functiona ca antibiotic deoarece ajuta la eliminarea microbilor, virusilor, bacteriilor sau fungilor.

Mai mult de atat, se pare ca creierul nostru care este responsabil pentru producerea de melatonina este foarte sensibil la stimuli electromagnetici iar corpul pineal, parte a creierului nostru functioneaza ca un senzor electromagnetic si joaca un rol important in starile de vis, starile alterate de veghe, meditatie si chiar in perceptia extrasenzoriala. Recent s-a descoperit ca insasi celulele creierului contin o substanta numita magnetita.

Aceasta substanta (magnetita), este o substanta cu structura cristalina ce are proprietati magnetice usoare si care beneficiaza de pe urma incarcarii magnetice a pamantului. Datorita acestui fapt, s-a descoperit ca prin aplicarea unui magnet terapeutic in zona capului, este stimulata productia de melatonina ceea ce duce la un somn mai bun, la echilibrarea ciclului somnului in special pentru persoane ce sufera din cauza diferentelor de fus orar.

De asemenea, aplicarea unor magneti permanenti produce o crestere a nivelului energetic si a vitalitatii organismelor vii prin refacerea polarizarii la nivel celular dupa ce acestea au suferit stari de depolarizare in timpul activitatilor zilnice.

SEMINIFICATIA POLARITATII MAGNETILOR

S-a constatat ca polul negativ (receptiv) al unui magnet echilibreaza zone ale corpului care sunt extra-stimulate deoarece receptioneaza excesul bioenergetic din zona aplicarii magnetului. Aceasta proprietate poate fi utilizata pentru reducerea durerii, calmarea sistemului nervos, obtinerea unui somn mai bun, combaterea insomniei.

In acelasi timp, polul pozitiv (activ) al unui magnet echilibreaza zone substimulate prin aportul de bionergie adus zonei pe care este aplicat. Aceasta proprietate poate ajuta la stimularea sistemului imunitar, producerea de energie in plus sau la eliminarea oboselii.

Efectele impresionante ale terapiei magnetice au fost documentate in editia din septembrie 1990 a Journal of the National Medical Association (USA). Concluziile acestui raport spun ca terapia cu magneti are  efecte reale dar este foarte important ca aplicarea acesteia sa se faca in mod corect, in functie de polaritate si de efectul dorit.

APLICAREA MAGNETILOR TERAPEUTICI

Se face de obicei prin atasarea acestora de anumite regiuni ale corpului unde au fost identificate probleme. Acestia se ataseaza prin plasarea sub bandaje elastice sau prin centuri magnetice.

Datorita efectului bland si natural, magnetii sunt utilizati pentru echilibrarea bionergetica a corpului, sunt compatibili total cu toate metodele si practicile de vindecare si nu interfereaza in nici un fel cu nici un tip de tratament sau procedura medicala (dar nu o pot si nu se recomanda substituirea acesteia).

Articol preluat din Magnatech Labs
Traducerea si adaptarea Hobber.ro

HobberNe gasiti si pe:         

Limba

English  Romanian  

Informatii utile

✔ Cea mai larga selectie de magneti pe stoc!
✔ Magazin de prezentare cu vanzare in Bucuresti!
✔ Comanzi azi, primesti maine!
✔ Reduceri la comenzi mari
✔ Fara suprataxa pentru comenzi mici
✔ Comanda minima 35 RON
✔ Cost de livrare redus
✔ Metode de plata
     - Ramburs la curier
     - Transfer bancar
     - Plata prin POS

Reduceri  [...]

Clama magnetica pentru foi
Clama magnetica pentru foi
13,07 RON  9,00 RON
Discount: 31%

Vizitatori Online

Acum sunt 49 vizitatori online.
Nr. produse vandute: 755032
Copyright © 2020Hobber.ro - magneti neodim si ferita, produse magnetice Realizat de Arca Hobber
Toate drepturile rezervate Arca Hobber SRL © 2013. Arca Hobber - magneti neodim si ferita, benzi si foi magnetice, produse magnetice, Bucuresti
Nr. R.C.: J23/2672/2013, CIF.: RO 32194495, Sediul social: Intr. Primaverii Nr. 2, Com. Berceni, Ilfov, Capital social 1000 RON, Telefon +40762 749 009
Magazin prezentare: Sos. Berceni nr. 104, cladirea ICPET (vis-a-vis Metrou Dimitrie Leonida), parter, camera 17, Sector 4, Bucuresti, cod postal 041919
Preturile sunt actualizate zilnic si sunt finale. Stocurile sunt afisate in timp real.
A.N.P.C.

Magnet Expert   Oraselul cunoasterii   Arca Hobber   Clusterul MECHATREC
Viziteaza magazinul Hobber.ro pe ShopMania    Hobber Securizat Comodo EV