Identificator pol magnetic

  • Model: H-MPI
  • 218 Buc in Stoc

23,80 RON  17,00 RON
Discount: 29%

Adauga in cos:
Identificatorul de pol magnetic este un instrument excelent pentru identificarea polilor unui magnet intr-un mod simplu si rapid.

Cum functioneaza identificatorul de pol magnetic?
Instrumentul de determinare a polilor contine un magnet mic pictat pe ambele capete si care este suspendat, liber sa se roteasca pe doua axe, intr-o carcasa de plastic. Capatul albastru al magnetului continut de identificatorul de pol reprezinta polul nord si va indica spre polul sud al altor magneti, iar capatul rosu este polul sud si va arata spre polul nord al unui alt magnet.
Acest instrument de determinare a polilor ofera si un avantaj suplimentar: prin modalitatea de prindere a magnetilor pe doua axe care se pot roti independent 360 de grade, identificatorul de pol magnetic permite vizualizarea directiei liniilor de camp magnetic in format 3D. Liniile de camp magnetic conecteaza polii nord si sud ai unui magnet, fiind invizibile si inconjurand magnetii.
Identificatorul de pol magnetic poate fi util ca instrument intr-un proiect de stiinta pentru copii sau, de ce nu, in proiecte personale.

Acest detector de pol magnetic ofera o solutie la indemana si low-cost pentru a identifica polaritatea unui magnet, inclusiv atunci cand magnetii sunt utilizati in scop terapeutic. Indicatorul de pol magnetic permite identificarea corecta a polului magnetic (nord sau sud) cu care magnetul trebuie apropiat de corp (in anunmite tipuri de terapie cu magneti acest aspect este important).


Ne gasiti si pe:         

Limba

English  Romanian  

Informatii utile

✔ Cea mai larga selectie de magneti pe stoc!
✔ Magazin de prezentare cu vanzare in Bucuresti!
✔ Comanzi azi, primesti maine!
✔ Reduceri la comenzi mari
✔ Fara suprataxa pentru comenzi mici
✔ Comanda minima 25 RON
✔ Cost de livrare redus
✔ Metode de plata
     - Ramburs la curier
     - Transfer bancar
     - Plata prin POS

Arca Hobber

Vizitatori Online

Acum sunt 21 vizitatori online.
Nr. produse vandute: 340139
Copyright © 2017 Hobber.ro - magneti neodim si ferita, produse magnetice. Realizat de Arca Hobber
Toate drepturile rezervate Arca Hobber SRL © 2013. Arca Hobber - magneti neodim si ferita, benzi si foi magnetice, produse magnetice, Bucuresti
Nr. R.C.: J23/2672/2013, CIF.: RO 32194495, Sediul social: Intr. Primaverii Nr. 2, Com. Berceni, Ilfov, Capital social 1000 RON, Telefon +40762 749 009; +40770 940 955
Magazin prezentare: Sos. Berceni nr. 104, cladirea ICPET (vis-a-vis Metrou Dimitrie Leonida), parter, camera 17, Sector 4, Bucuresti, cod postal 041919
Preturile sunt actualizate zilnic si sunt finale. Stocurile sunt afisate in timp real.
A.N.P.C.

Magnet Expert Oraselul cunoasterii   Arca Hobber Clusterul MECHATREC
Ekoinstal Viziteaza magazinul Hobber.ro pe ShopMania    Hobber Securizat Comodo EV