Set magnetic levitatie (negru)

  • Model: HDLD-01/BLACK
  • Cod EAN13: 5949097401336
  • Greutate transport: 0.14kg
  • In Stoc
  • Unitate: buc

150,04 RON TVA inclus

Adauga in cos:

Chiar daca prietenii tai au cele mai tari gadget-uri, un DIALEV ii va uimi cu siguranta! Poate fi un cadou memorabil pentru oricine.
DIALEV inseamna un disc de grafit care leviteaza permanent la aproximativ 1 mm distanta fata de patru magneti neodim puternici.
Numele de " DIALEV " este derivat din DIAmagnetic si LEVitatie.
Cei patru magneti cubici, model HW-12-N, sunt aranjati si lipiti asa cum se vede in poze.
Diamagnetismul este un fenomen fizic rar vazut in viata de zi cu zi, de aceea cei mai multi oameni nu sunt familiarizati cu el. Acesta descrie caracteristica anumitor materiale de a fi respinse de un magnet.
Multe materiale sunt usor diamagnetice, dar in mod normal, repulsia este atat de mica incat aceasta este abia vizibila in viata de zi cu zi.
Diamagnetismul din grafitul pirolitic este foarte pronuntat. Repulsia magnetilor este atat de puternica incat discul leviteaza deasupra lor.
Discul leviteaza la aproximativ 1 mm deasupra magnetilor, ceea ce lasa destul loc pentru a putea plasa intre magneti si disc 2 pana la 3 carti de vizita. Deoarece campul magnetic nu este deloc perturbat de hartie, discul continua sa pluteasca.
In timpul transportului, discul este blocat in pozitie cu o fasie subtire de tabla magnetica. Inainte sa-l puneti din nou in cutie, asezati folia pe partea de sus a discului pentru a preveni deteriorarea discului de grafit.
DIALEV va fi livrat intr-o cutie neagra de cadou. Magnetii si discul de grafit sunt ambalate intr-o cutie de lemn masiv. Pachetul contine manual de instructiuni in 6 limbi. Puteti alege intre variantele: pin si negru.
Un disc de metal este incorporat in capacul superior impiedicand astfel cutia sa se deschida.
DIALEV are o greutate de 140 g.

Ne gasiti si pe:         

Limba

English  Romanian  

Informatii utile

✔ Cea mai larga selectie de magneti pe stoc!
✔ Magazin de prezentare cu vanzare in Bucuresti!
✔ Comanzi azi, primesti maine!
✔ Reduceri la comenzi mari
✔ Fara suprataxa pentru comenzi mici
✔ Comanda minima 35 RON
✔ Cost de livrare redus
✔ Metode de plata
     - Ramburs la curier
     - Transfer bancar
     - Plata prin POS

Vizitatori Online

Acum sunt 18 vizitatori online.
Nr. produse vandute: 1177786
Copyright © 2023Hobber.ro - magneti neodim si ferita, produse magnetice Realizat de Arca Hobber
Toate drepturile rezervate Arca Hobber SRL © 2013. Arca Hobber - magneti neodim si ferita, benzi si foi magnetice, produse magnetice, Bucuresti
Nr. R.C.: J23/2672/2013, CIF.: RO 32194495, Sediul social: Intr. Primaverii Nr. 2, Com. Berceni, Ilfov, Capital social 1000 RON, Telefon +40762 749 009
Magazin prezentare: Sos. Berceni nr. 104, cladirea ICPET (vis-a-vis Metrou Dimitrie Leonida), parter, camera 17, Sector 4, Bucuresti, cod postal 041919
Preturile sunt actualizate zilnic si sunt finale. Stocurile sunt afisate in timp real.
A.N.P.C.     A.N.P.C. - S.A.L

Magnet Expert   Magnetic Promo   Super Magneti   Super Magneti   Oraselul cunoasterii   Arca Hobber   Clusterul MECHATREC
Viziteaza site-ul hobber.ro pe ShopMania    Hobber Securizat Comodo EV ANPC ANPC