Lampa UVC, dezinfectare si sterilizare, 38W

  • Model: HRUV-38
  • Cod EAN13: 5949097402326
  • Greutate transport: 1.16kg
  • In Stoc
  • Unitate: buc

389,00 RON  311,20 RON
Discount: 20%
TVA inclus

Adauga in cos:
Lampa este potrivita pentru dezinfectarea camerelor din locuinte, mansarda, birou, fabrica, restaurant, hoteluri, spital, sali de clase, dezinfectarea cumparaturilor, etc.

Dezinfectarea, igienizarea si sterilizarea UVC are o aplicabilitate larga, care corespunde normelor din domeniul medical - 99,99% Rata de sterilizare UVC. Lampa Bactericida si virucida cu UV este un dispozitiv inteligent pentru dezinfectarea incaperilor, cu o raza de actiune de 10 la 40 m².

Lampa functioneaza cu tub de inalta calitate cu putere de 38W, care are 3 caracteristici importante: eficienta, consum redus de energie si durabilitate. Astfel riscul de poluare cu mercur este redus la minim. Tubul are o durata de functionare de pana la 9000 ore, iar ulterior calitatea lampii scade cu doar 20%.

GHID:
I. Operare manuala:

1. Inchide toate usile si ferestrele.
2. Conectare si pornire.
3. Apasa butonul ON / OFF de pe panoul tactil.
4. Selecteaza setarea timpului 15min / 30min / 45min / 60min prin butonul de setare a timpului.
5. Lampa UV se va aprinde dupa o intarziere de 10 secunde cand timpul de dezinfectare este setat.

II. Operare telecomanda:

1. Inchide toate usile si ferestrele.
2. Conectare si pornire.
3. Apasa butonul ON / OFF de pe telecomanda.
4. Selecteaza setarea timpului 15min / 30min / 45min / 60min pe telecomanda.
5. Lampa UV se va aprinde dupa o intarziere de 10 secunde cand timpul de dezinfectare este setat.

III. Functionarea senzorului de miscare:

1. Lampa UVC cu un senzor de miscare detectiv la 360°, se va activa dupa 20 de secunde dupa ce este pornit si nimeni nu se afla in raza sa de actiune.
2. Cand senzorul de miscare este activat, se va opri automat atunci cand detecteaza ca cineva sau ceva se apropie / se misca in jurul lampii si va alarma Di ... Di ... Di ... timp de 10 secunde pentru a arata ca lampa s-a stins. Si lampa se va activa din nou dupa alte 20 de secunde, cand nimeni nu se mai afla in raza sa de actiune.
3. Daca doresti sa dezactivezi senzorul de miscare, tine apasat butonul de setare a timpului timp de 5 secunde pana cand ledul se stinge si se aude sunetul Di ... care iti confirma ca senzorul este oprit.
4. Daca doresti sa activezi senzorul, tine apasat acelasi buton timp de 5 secunde pana cand ledul se aprinde si se aude vocea Di .... Sau pur si simplu deconecteaza
lampa timp de 5 secunde, apoi conecteaz-o din nou. Senzorul se va activa automat.
5. Senzorul de miscare poate trece prin materialele nemetalice, cum ar fi placa de lemn, plastic, tesaturi etc. Nu poate trece prin peretele de beton si placa de metal. Deci, cand lampa UVC functioneaza, se va stinge atunci cand detecteaza ca cineva sau ceva se misca chiar si in afara camerei si se va aprinde din nou cand a plecat.

IV. Functia luminii de dezinfectare:

Radiatiile ultraviolete ucid o varietate de microorganisme care includ bacterii, virusi, spori de mucegai, drojdii, alge, protozoare etc. Suprafetele care au fost contaminate de microorganismele mentionate mai sus, apa si aerul pot fi dezinfectate de radiatiile ultraviolete.

V. Nota:

1. Oamenii si animalele de companie trebuie sa paraseasca zonele atunci cand functioneaza lumina UV.
2. Suprafata lampii trebuie mentinuta curata.
3. Lampa este fragila. Te rugam sa ai grija cu ea.
4. Ar trebui depozitata bine pentru a evita deteriorarea accidentala a sterilizatorului.
5. Conform celei mai recente linii directoare privind diagnosticul si tratamentul Covid-19 publicat de Comisia Nationala de Sanatate, virusul este sensibil la ultraviolete (UV) lumina si caldura, astfel incat radiatiile UV sunt un mod rapid si eficient de a dezinfecta incaperile impotriva germenilor si virusilor.

Conform ghidului, spatiile interioare ar trebui dezinfectate cu lumina UV cu o intensitate de peste 1,5 W pe metru patrat. O lampa UV poate dezinfecta obiecte la un metru timp de cel putin o jumatate de ora. O expunere mai lunga la radiatii este necesara atunci cand temperatura in interior este sub 20 °C sau peste 40 °C si umiditatea relativa este de peste 60%. O camera ar trebui sa fie ventilata dupa dezinfectarea UV, iar oamenilor li se recomanda sa intre in camera o jumatate de ora mai tarziu.

Certificare: FCC-ID, CE Rohs, SAA, RCM.

Voltaj: AC220-240V

Dimensiuni: 180*432.8 mm


Ne gasiti si pe:         

Limba

English  Romanian  

Informatii utile

✔ Cea mai larga selectie de magneti pe stoc!
✔ Magazin de prezentare cu vanzare in Bucuresti!
✔ Comanzi azi, primesti maine!
✔ Reduceri la comenzi mari
✔ Fara suprataxa pentru comenzi mici
✔ Comanda minima 35 RON
✔ Cost de livrare redus
✔ Metode de plata
     - Ramburs la curier
     - Transfer bancar
     - Plata prin POS

Vizitatori Online

Acum sunt 27 vizitatori si 
2 membri online.
Nr. produse vandute: 1177786
Copyright © 2023Hobber.ro - magneti neodim si ferita, produse magnetice Realizat de Arca Hobber
Toate drepturile rezervate Arca Hobber SRL © 2013. Arca Hobber - magneti neodim si ferita, benzi si foi magnetice, produse magnetice, Bucuresti
Nr. R.C.: J23/2672/2013, CIF.: RO 32194495, Sediul social: Intr. Primaverii Nr. 2, Com. Berceni, Ilfov, Capital social 1000 RON, Telefon +40762 749 009
Magazin prezentare: Sos. Berceni nr. 104, cladirea ICPET (vis-a-vis Metrou Dimitrie Leonida), parter, camera 17, Sector 4, Bucuresti, cod postal 041919
Preturile sunt actualizate zilnic si sunt finale. Stocurile sunt afisate in timp real.
A.N.P.C.     A.N.P.C. - S.A.L

Magnet Expert   Magnetic Promo   Super Magneti   Super Magneti   Oraselul cunoasterii   Arca Hobber   Clusterul MECHATREC
Viziteaza site-ul hobber.ro pe ShopMania    Hobber Securizat Comodo EV ANPC ANPC