Livrare & Retur

Livrare produse magnetice

Toate produsele noastre sunt verificate (cantitativ si calitativ) si impachetate corespunzator inaintea expedierii. Produsele magnetice sunt protejate in mod suplimentar prin ambalarea in folie cu bule, carton sau alte mijloace de diminuare a campului magnetic in timpul transportului.

Comanda minima este de 35 de RON.

Livrarea se face prin FAN COURIER si numai pe teritoriul Romaniei. Comenzile se expediaza in maxim 1-3 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii de catre un operator.

Costul livrarii este astfel:
- 17 RON pentru livrare de luni pana vineri, in aria de acoperire FAN COURIER.
- 25 RON pentru livrare expres sambata, in aria de acoperire FAN COURIER, dar doar pentru comenzile plasate in timpul programului de lucru (luni-vineri, orele 09-18).
De exemplu, daca plasati sambata comanda pe site cu livrare tot sambata, livrarea din pacate nu se va putea face.
- in afara ariei de acoperire FAN COURIER se percepe o taxa, stabilita de curier (0.95 lei/km), in functie de km suplimentari pana la destinatie. Aceasta taxa vi se va comunica ulterior plasarii comenzii - in situatia in care localitatea de destinatie este in afara ariei de acoperire Fan Courier.
- ridicare personala din magazinul din Bucuresti (Sos. Berceni nr. 104, cladirea ICPET, camera 17, peste drum de statia de metrou Dimitrie Leonida), in timpul programului de lucru (luni-vineri, orele 09-18).

Echipa Hobber.ro isi declina responsabilitatea in cazul intarzierilor datorate conditiilor meteo, calamitatilor naturale, actelor de terorism sau firmei de curierat.

La primire, va rugam sa verificati integritatea coletului si daca exista urme de lovire sau deteriorare va recomandam sa-l refuzati.

Plata produse

Plata produselor se face in avans in contul firmei - transfer bancar/ordin de plata, online cu cardul de credit/debit (plati procesate de EuPlatesc.ro), ramburs la primirea coletului sau cash la ridicarea din magazin.
Factura fiscala va fi livrata odata cu produsele catre dumneavoastra.

Retur produse

Vrem sa fii multumit de produsele cumparate de la Hobber si speram ca acestea sa raspunda cerintelor tale! In cazul in care totusi ai nemultumiri legate de articolele cumparate, le poti returna catre noi.

Legislatia in vigoare prevede urmatoarele: "Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

ART 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. Arca Hobber S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.
".

Asadar, anunta-ne despre intentia de retur a produselor in maxim 14 zile de la data primirii coletului. Pentru a returna un produs, te rugam sa descarci formularul de retur si sa-l trimiti completat impruna cu produsul la adresa mentionata in formular.

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate in conditii de siguranta (ex. in plicuri antisoc), functionale si in aceeasi stare in care ti-au fost expediate.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Iti vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data expedierii produsului returnat catre noi. Taxele de transport pentru retur vor fi suportate in intregime de Clientul care solicita returul.

Denuntarea unilaterala a contractului va fi aplicabila numai clientilor persoane fizice, in conformitate cu prevederile legii.

Ne gasiti si pe:         

Limba

English  Romanian  

Informatii utile

✔ Cea mai larga selectie de magneti pe stoc!
✔ Magazin de prezentare cu vanzare in Bucuresti!
✔ Comanzi azi, primesti maine!
✔ Reduceri la comenzi mari
✔ Fara suprataxa pentru comenzi mici
✔ Comanda minima 35 RON
✔ Cost de livrare redus
✔ Metode de plata
     - Ramburs la curier
     - Transfer bancar
     - Plata prin POS

Reduceri  [...]

Insigna magnetica cu LED - verde
Insigna magnetica cu LED - verde
79,88 RON  40,00 RON
Discount: 50%
Insigna magnetica cu LED - rosie
Insigna magnetica cu LED - rosie
117,98 RON  60,00 RON
Discount: 49%

Vizitatori Online

Acum sunt 22 vizitatori online.
Nr. produse vandute: 1005870
Copyright © 2022Hobber.ro - magneti neodim si ferita, produse magnetice Realizat de Arca Hobber
Toate drepturile rezervate Arca Hobber SRL © 2013. Arca Hobber - magneti neodim si ferita, benzi si foi magnetice, produse magnetice, Bucuresti
Nr. R.C.: J23/2672/2013, CIF.: RO 32194495, Sediul social: Intr. Primaverii Nr. 2, Com. Berceni, Ilfov, Capital social 1000 RON, Telefon +40762 749 009
Magazin prezentare: Sos. Berceni nr. 104, cladirea ICPET (vis-a-vis Metrou Dimitrie Leonida), parter, camera 17, Sector 4, Bucuresti, cod postal 041919
Preturile sunt actualizate zilnic si sunt finale. Stocurile sunt afisate in timp real.
A.N.P.C.

Magnet Expert   Magnetic Promo   Super Magneti   Super Magneti   Oraselul cunoasterii   Arca Hobber   Clusterul MECHATREC
Viziteaza site-ul hobber.ro pe ShopMania    Hobber Securizat Comodo EV