A fost odata …

Am inceput aceasta sectiune ca un loc pentru idei si solutii constructive pentru viata noastra de zi cu zi. Sper ca diverse persoane care il citesc sa vina cu comentarii si sa ajungem sa constituim o masa de oameni care sa conteze, a caror voce sa fie auzita si sa rezolvam treptat aceste probleme. Am o asteptare ca acestea sa se rezolve in mod constructiv in timp, insa important este primul pas, sa se inceapa lucrul la ele.

Asadar, toata lumea se plange in ziua de astazi ca nu are timp si este un lucru foarte adevarat. Din acest motiv nu avem nici timp de hobby/pasiune, lucruri care in viata multora ar aduce un echilibru extraordinar.
Avem insa parte de diversi “hoti de timp” care ne abat de la obiectivele, telurile noastre majore in viata. Cine sunt acesti “hoti de timp”? Sa ne gandim doar la trafic, telefoane inutile, cozi in diverse locuri si vom descoperi cat timp alocam acestora.

Eu simt cateodata ca, dupa o zi lunga de lucru, in acea zi nu am prea facut nimic pentru mine, pentru sufletul meu, ci doar am facut lucruri pentru ca trebuie facute. Si asa ajung acasa tarziu si in acel moment doresc sa fac ceva care sa ma relaxeze… ajungand sa vad vreun serial pana la ore tarzii doar din dorinta de a ma linisti dupa o zi grea. Asta inseamna automat ca a doua zi nu ma pot trezi din timp si nu pot sa aloc de dimineata macar niste minute punerii in ordine a lucrurilor.

Cercul pare fara sfarsit, mereu ratand timpul petrecut pentru tine, insa o solutie exista, si anume aceea a trezitului de dimineata. Pare greu, complicat, poate chiar imposibil insa am experimentat acest lucru si atunci cand am reusit a fost foarte bine. Practic, iti aloci cele mai bune ore din zi, cele in care te trezesti, tie si organizarii zilei respective. Am gasit pe aceasta tema si carti sau firme de coaching, m-am bucurat de cele citite si invatate, asa ca va recomand calduros doua resurse de mare pret: www.5amcoaching.ro si www.robinsharma.com.

Hobber

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP