Activitati de vara pentru cei mici la Hobber

Activitati de vara pentru cei mici la Hobber!

Vine vara pentru cei mici si bine ne pare. De ce? Deoarece ca reprezinta o oportunitate fantastica pentru cei mici sa testeze si faca diverse activitati din care sa invete lucruri noi intr-un mod distractiv. Vara este, in mod sigur, anotimpul copilariei. Cei mici au la dispozitie trei luni de vacanta si voie buna, iar tu ii poti incuraja sa faca lucruri pe care nu le-au mai incercat niciodata pana acum. Timpul petrecut impreuna trebuie sa fie distractiv si memorabil.

Pentru a profita din plin de zilele libere din vacanta de vara, ar trebui sa planuiti cat mai multe activitati relaxante si distractive cu micutii. Ce-ai zice insa daca vara aceasta i-ai propune nazdravanului tau sa incerce si activitati noi, altfel decat cele obisnuite?

Venim si noi cu cateva sugestii:

-> Mami! Tati! Sa fotografiem!

poze-vara-copil-hobber

Una din distractiile care „prind” la fiecare copil! Si (ce bine!) nu mai poti spune ca sunt costisitoare! Daca parintii si-ar da seama ce captivant este fotografiatul pentru un micut…De asemenea daca va place sa calatoriti…cum ar fi sa imortalizati fiecare loc vazut impreuna cu cel mic?! Hobber va propune ceva WOAW…sa va faceti in calatoria voastra proprii magneti de frigider.

magnet hobber

Tot ce aveti nevoie este un aparat foto (merge si un smartphone) si folia magnetica cu adeziv de la Hobber.

Asadar, la prima aventura in oras faceti multe poze, le selectati pe cele mai interesante si faceti o vizita la noi pentru a va furniza folia magnetica.

 

-> BuckyBars

buckybars

Este un set format din 36 de cilindrii magnetici si 27 de bile metalice. Acest ‘‘buckybars’’ o sa iti mareasca imaginatia si o sa iti aduca numai distractie. Sunt perfecte pentru a crea jocuri, pentru a reduce stresul, alunga plictiseala, cresterea creativitatii si multe alte beneficii. Asa cum am spus mai sus, este un produs reutilizabil de sute de ori in combinatii inedite ce ajuta la dezvoltarea inteligentei si a creativitatii, un joc bun pentru a construi jucarii educationale.

Poti folosi acest set de cilindri magnetici si sfere pentru a crea diferite forme si modele geometrice.

play-with-buckybars

Mai intai, puteti incerca sa il construiti impreuna. Asta da provocare pentru toata familia! Exista tutoriale pe youtube, care iti arata exact cum.

-> Ateliere cu magneti

magneti hobber

In ultimul an, mai marii din minister au introdus notiuni mai noi. Aici ma refer la notiuni despre magnetism.

Personal, prima data data am vazut aceste abordari adresate picilor, pe la mijlocul anilor 90, atunci cand pe piata romaneasca au aparut enciclopediile. Tin minte ca erau piperate la pret, dar calitatea informatiilor, modul in care erau structurate aceste dictionare cat si brand-ul sub care iesisera, m-au convins ca merita sa fie achizitionate.

Atunci am putut experimenta pe propria piele minunea de senzatii ce te încearca in timpul desfasurarii unor astfel de activitati.

Cat timp a fost cel mic in gradinita, am gasit intelegere si am facut cateva ateliere cu aceste teme, fara a fi atunci impuse de minister.

Multe dintre cadrele didactice sunt reticente la aceste subiecte, in primul rand pentru ca nu prea exista istoric, si aici ma refer la proiecte care sa circule pe internet, precum apa in natura, iar in al doilea rand, pentru ca timpul alocat conceperii si punerii in practica a unei asemenea teme este mare.

Revenind la noile teme, am avut ocazia sa facem ceva diferit in saptamana altfel, iar cei mici au fost foarte incantati. De mine, ce sa mai vorbesc! De aceea, propun ca si aceasta vacanta de vara sa fie altfel. Ce spuneti :)?

Scopul activitatii: Stimularea curiozitatii si interesului copiilor prin implicarea acestora in activitati de experimentare, cercetare, investigare, pentru intelegerea modului in care functioneaza magnetii si influenta lor asupra altor materiale.

Daca doriti sa faceti cu cei mici ceva WOAW va asteptam la Hobber :).

Atragem ideile tale… si te ajutam sa le transformi in realitate!

atragem ideile tale

 

 

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP