Afla cum sa iti realizezi propriile poze magnetice

Perioada pozelor uitate intr-un folder pe calculator a trecut, de acum te poti bucura in fiecare zi de fotografiile realizate in vacante sau la diverse evenimente. Nu mai e nevoie sa cauti intre sutele sau chiar miile de poze pierdute in laptopul tau sau sa rasfoiesti un album foto, pe care s-a asezat un strat considerabil de praf.

Noi te ajutam sa iti poti crea propriile poze magnetice, care sa fie vizibile in spatiile din jurul tau: la birou si acasa, pe usa de intrare, in bucatarie sau pe un perete cu vopsea feromagnetica in living.

magnetic-paint-3 6

Pozele magnetice sunt foarte usor de realizat cu ajutorul foliei magnetice. Noi iti punem la dispozitie doua tipuri de folie ideale pentru fotografiile magnetice: folia magnetica autoadeziva si folia magnetica imprimabila foto.

  • Folia magnetica autoadeziva are o fata maro si o fata adeziva (adeziv standard sau adeziv 3M), se gaseste pe site-ul nostru la diverse dimensiuni si grosimi. Folia magnetica preferata de fotografii cu care lucram este cea de 0,4 mm grosime.

10 10-pcs-Magnetic-board-soft-whiteboard-A4-size-flexible-fridge-message-board-rubber-magnetic-sheet

  • Cel de-al doilea tip de folie, are o fata maro si o fata imprimabila foto (lucioasa). Aceasta iti usureaza munca de printare si elimina etapa de lipire a fotografiei de folia magnetica.

8

Acum este foarte  usor sa iti creezi propriile poze magnetice, tot ce trebuie sa faci este sa alegi fotografiile pe care vrei sa le printezi si sa iti comanzi folia magnetica la dimensiunea dorita. Urmatorul pas este sa lipesti poza pe folia magnetica si tocmai ti-ai realizat o amintire de neuitat!

13

Pentru mai multe tipuri de foi si folii magnetice te invitam sa consultanti site-ul nostru ! Te asteptam cu placere pentru a iti oferi solutia potrivita in alegerea foliei magnetice!

You may also like...

Lasă un răspuns