Ce este turmalina si cum se foloseste?

Metode pentru ameliorarea durerilor articulare si osoase : centuri cu turmalina si magneti pentru circulatia periferica si reumatism.

Este vorba despre centurile magnetice cu turmalina, sunt comode, estetice si nu trebuie decat sa le pozitionezi in jurul zonei cu probleme (umeri, gat, genunchi, coate, incheieturi, spate) iar in cateva minute, vei experimenta o senzatie de caldura si relaxare, cu efecte benefice pentru sanatatea ta.

Aici puteti vedea toate centurile cu magneti si turmalina disponibile in magazinul nostru.

http://www.hobber.ro/index.php?main_page=index&cPath=110_154

Aceste centuri sunt confectionate din panza în care sunt inserate cristale de turmalina, fabricate pe baza tehnologiei “turmalinei lichide” cu impletirea in firul tesaturii a microcristalelor de turmalina.

Secretul efectelor pozitive ale acestor centuri il constituie turmalina, un cristal semipretios care are proprietatea de a emite in mod natural radiatii infrarosii cu lungime de unda lunga pe care cristalele de turmalina încep sa le emita la contactul cu temperatura corpului uman precum şi, ionilor negativi şi campului magnetic emis, care patrund in straturile profunde ale pielii, neutralizand radicalii liberi şi alte substante toxice, rezultate în urma metabolismului celular.

Iar aceste radiatii infrarosii au capacitatea de a patrunde in toate tesuturile organismului, largind capilarele, oxigenand sangele, dizolvand toxinele si imbunatatind astfel functionarea tuturor organelor importante.

Usor de folosit, cu numeroase avantaje! Centurile au avantajul ca sporesc suprafata de contact intre cristalele de turmalina si piele – un lucru pozitiv deoarece s-a descoperit ca eficienta emisiei de raze infrarosii este cu atat mai mare cu cat aceasta suprafata de contact creste.

Efectele sunt clare si instantanee:

• scapi de tensiune si stres;
• ti se imbunatateste circulatia;
• capeti o stare generala de bine;
• ai un somn adanc si odihnitor.

Avantajele purtarii centurilor cu turmalina:

  1. Calmeaza durerile;

  2. Reduc inflamatiile;

  3. Sunt usor de transportat;

  4. Pot fi folosite oriunde (la volan, la birou, la tine acasa);

  5. Au un pret mic;

  6. Sunt ajustabile, fiind prevazute cu sistem de inchidere Velcro.

Urmatoarele categorii de persoane nu ar trebui sa foloseasca deloc, sau doar partial, magnetii:

-femeile insarcinate

-persoanele cu operatii la inima (peacemaker)

-persoanele care folosesc proteze auditive

-persoanele care in urma unor operatii folosesc proteze metalice

You may also like...

Lasă un răspuns