Crezi ca ai imaginatie?

 

neocub

Puzzle-ul magnetic va stimuleaza ambele emisfere ale creierului, alunga stresul si va ajuta sa va dezvoltati intuitia si imaginatia. Setul este potrivit pentru toate generatiile, de la 14 la 110 ani, fiind un joc creativ, educativ si poate fi folost oricand si oriunde.

Acest set contine 216 sfere magnetice neodim cu diametrul de 5 mm fiecare. Un cub de 6 x 6 x 6 = 216 bile are lungimea laturii de 3 cm.
Este asemanator cu produse ca NeoCube, Cube Neo, Buckyballs, Tesla Balls sau Magneti Zen oferite de alti furnizori. Diametrul sferelor de 5 mm, asigura o putere sporita a magnetilor si posibilitatea de a fi manevrati mai usor.
Acestea sunt ambalate intr-o cutie metalica extrem de atractiva ca design, cutie in care magnetii pot fi pastrati in siguranta.

Veti putea sa experimentati forta magnetilor prin diverse teste, precum crearea unui cub sau a altor forme geometrice fantastice. Si totul tine doar de imaginatie si de indemanarea dobandita in timp!

 

Neocube

 

Atentie! Datorita pericolului de inghitire, aceste sfere mici nu sunt adecvate ca jucarii pentru copii sub 14 ani. Inghitirea a doi sau mai multi magneti neodim poate fi fatala. Chiar daca aceste sfere magnetice sunt deseori gasite pe internet in categoria de jucarii, va rugam sa luati in serios acest avertisment si sa pastrati magnetii neodim intr-un loc sigur, departe de copii.

 

acest produs poate fi cumparat de aici

You may also like...

Lasă un răspuns