DISTAL – Adeziv pentru magneti !!!

Ai nevoie de adezivul potrivit pentru magneti, pentru imbinari magnet-magnet sau magnet-alte materiale?

Distal a indeplinit cu succes toate cerintele testelor noastre. Am lipit cu el super-magneti de urmatoarele materiale: metal, sticla, portelan, ceramica, lemn, carton, pietre si beton. Si nu numai asta: am expus magnetii la temperaturi extreme, i-am lasat sa cada pe pamant sau i-am lovit impreuna cu alti magneti. Nici una dintre aceste lipituri nu s-a dezlipit cu oricare dintre aceste teste! Deci echipa hobber.ro va recomanda acest adeziv cu multa caldura.

Profesional, Distal face parte din grupul adezivilor foarte puternici si durabili. Este un adeziv bi-component epoxy ce se poate folosi intr-o gama larga de aplicatii, atat cat si in workshop-uri, cat si in treburile casnice.

Ce adeziv ar trebui sa folosesc pentru a lipi magnetii? Aceasta este cu siguranta una dintre cele mai frecvente intrebari pe care o primim de la clientii nostri.

distal-adeziv-pentru-magneti

Iti recomandam cu toata convingerea sa folosesti Distal, fiind cel mai bun adeziv pe care il poti folosi pentru lipirea magnetilor.

Utilizare adeziv bicomponent Distal:
*   Suprafata de imbinat cu adeziv trebuie sa fie uscata si fara praf sau grasimi.
*  Estimeaza necesarul de adeziv Distal pentru lipire.
*  Combina o cantitate din cele doua tuburi de Distal in cantitati egale.
*  Aplica adezivul Distal pe un singur produs, asteapta putin si apoi adauga partea care trebuie lipita.

Atentie, pentru a realiza lipiturile puternice adezivul Distal are nevoie de timp ca sa actioneze. Chiar am putea spune ca adezivul bicomponent Distal are nevoie de mult timp. Asa ca odata aplicat, lasa partile lipite cu Distal sa se usuce timp de 24 ore la temperatura camerei.

Pentru o comanda este necesar un simplu click aici.

You may also like...

Lasă un răspuns