Etichete magnetice, de 4 marimi diferite.

Aveti un magazin sau poate un atelier ? sau pur si simplu vreti sa va ordonati lucrurile in casa? Daca da, etichetele magnetice profil C va pot ajuta sa pastrati rafturile in ordine. Vederea laterala a etichetei magnetice arata ca un C, de aici si numele de “profil C”. Fiecare eticheta magnetica profil C vine cu o insertie goala, dar, evident, nu se poate tipari la imprimanta. Sortimentul nostru de etichete magnetice profil C cuprinde etichete cu dimensiuni variate: HCP-1040, HCP-2060, HCP-3080 si HCP-40100.Prin urmare, va oferim insertii goale, pe o foaie A4 perforate. Dupa tiparire aceste insertii pot fi introduse usor in eticheta magnetica.

Etichetele magnetice profil C vor fi livrate cu o insertie de hartie si o folie de protectie din PVC.

Daca doriti sa imprimati etichetele la imprimanta, va recomandam insertiile goale pentru eticheta magnetica profil C, in format A4, care pot fi achizitionate separat. Etichete insertie.

Profil-magnetic-HCP-1040_06Profil-magnetic-HCP-1040_02Profil-magnetic-HCP-1040_05 Profil-magnetic-HCP-3080_02Eticheta-profil-HCP-INLAY_05exemplu Registru de Casaacest produs poate fi cumparat de aici

You may also like...

Lasă un răspuns