Jucarii 4M: distractive dar si educative!

Cu totii ne dorim mai mult de la o jucarie pentru copii nostri. Astfel, jucaria trebuie sa fie atat un mod de a invata lucruri noi, cat si o preocupare pentru copii cat stau sau sunt izolati in casa. Jucaria inseamna distractie, dar si educatie, o cale de a dobandi abilitati noi pentru viata. Si in aceste cazuri va invitam sa descoperiti colectiile de jucarii 4M pe care vi le oferim.

Ce sunt jucariile 4M?

4M este o companie care se afla in Hong Kong si produce jucarii educationale premium. Incepand cu anul 1993, inovatia si creativitatea au fost in centrul atentiei, impreuna cu un angajament neobosit pentru excelenta. Obiectivul lor principal este cel de a construi si dezvolta marca 4M pentru a incanta clientii, de la mic la mare. Isi doresc ca in fiecare an sa vina cu produse din ce in ce mai creative, inovatoare si de inalta calitate, ce fac invatarea distractiva. Setul de jucarii 4M este ideal si pentru activitati in afterschool sau in perioada Saptamana Scoala Altfel, chiar daca acum este posibil sa se desfasoare mai mult de acasa in aceasta perioada.

Jucariile 4M ajuta copiii sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia inca din 1993. Acum, in cel de-al treilea deceniu al lor de activitate, continua sa inoveze si sa produca jucarii premium ce stimuleaza dezvoltarea mentala a copiilor. Si pentru ca noi ne-am indragostit la prima vedere de aceste jucarii, am devenit distribuitori exclusivi in Romania. Ceea ce inseamna ca in orice moment, ai si tu acces la super jucariile educative 4M.

In plus, 4M este o companie atenta la tendintele de viitor. Astfel au aparut colectiile de jucarii 4M Green Science (trendul ecologist care se manifesta tot mai puternic in jurul nostru) si KidzLabs (trendul de robotica, inginerie, stiinta). Astfel, copii se pot familiariza cu activitati care vor deveni meserii de baza ale viitorului.

Jucariile 4M si siguranta copiilor

Siguranta copiilor este cel mai important factor în proiectarea produselor 4M. Acestia se supun tuturor standardelor de siguranta internationale si se asigura mereu ca ating cele mai recente cerinte atat in UE, cat si in SUA. Chiar si in fata modificarilor si actualizarilor reglementarilor, acestia se asigura ca mentin calitatea produselor, prin teste regulate. Fiecare produs este supus unor teste riguroase de laborator care acopera, printre altele, testarea materialelor de sensibilitate pentru vopsea umeda, pulbere de ipsos, bloc de ipsos si lipici. Satisfactia si siguranta clientului sunt doua aspecte vitale!

Pentru linistea parintilor

Jucariile 4M sunt proiectate si concepute pentru a fi utilizate de mai multe ori la rand. Acest lucru asigura ore in sir de joaca si de punere la contributie a mintii si a imaginatiei. Articolele din kiturile de jucarii 4M vin cu diferite adaptari si aplicatii. Fie ca vorbim despre aplicatii mecanice, chimice sau pur si simplu coloristice. Jucariile distractive si educative si activitatile cu stiinta aplicata duc la o mai buna intelegere a principiilor stiintifice si teoretice. Totul rezulta intr-o imbunatatire semnificativa a cunostintelor. Copiii tai au ocazia de a se distra inteligent!

Asa ca te asteptam si pe tine sa descoperi kiturile de jucarii educationale 4M aici.

Cum te mai putem ajuta?

Proiectele tale sunt gata sa inceapa! Magazinul nostru hobber.ro este la doar un click distanta.  Aici gasesti magneti de diferite tipuri, produse magnetice cat si accesorii care sa te ajute in utilizarea magnetilor. 🙂

Oricare ar fi proiectul tau, la locul de munca sau acasa, noi te putem ajuta si cu siguranta vom gasi solutia potrivita pentru tine! 

Si bineinteles, sa nu uitam de partenerii nostri de la MagneticPromo.ro, care vin cu produse personalizateproduse magnetice pe comanda si fel de fel de obiecte de marketing si promovare. Acestia lucreaza cu echipamente performante, printre care si gravatorul laser Thunder Laser Nova 51.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP