Magnetii care apropie oamenii…

Impreuna cu colegii de la Hobber.ro am constatat cu placere ca:

  • prin intermediul magnetilor am ajuns sa cunoastem oameni interesanti, pasionati de ceea ce fac – hobber.ro se adreseaza si pasiunilor fiecaruia.
    Astfel am cunoscut arhitecti, inventatori, magicieni, ciclisti, arcasi, alpinisti, agenti de publicitate, constructori de generatoare electrice, motoare, tipografi, asociatii care invata copii despre magnetism si lista poate continua cu multe alte domenii…
  • am revazut prieteni/cunostinte pe care le stiam din diverse alte imprejurari din trecut si cu care am pierdut legatura: Dumbrava sau Padis, de exemplu. Si astfel magnetii si-au exercitat misterios forta de atractie si au realizat apropieri neobisnuite.
  • acesti magneti neodim si ferita primesc apelative de genul “magneti fantastici”, “magneti foarte puternici”, “magneti extraordinari”. Un ciclist ne-a spus chiar ca “Hobber, va multumec ca existati”.

Toate aceste lucruri ne transmit un mesaj clar: ne facem treaba bine si cu profesionalism, servim cel mai bine interesele clientilor nostri si prin asta si noi, cei de la Hobber.ro, ne incarcam de energie pozitiva, combustibilul care pur si simplu ne propulseaza tot mai sus.

Multumim tutoror pentru increderea acordata!

Hobber.ro

Sursa foto

You may also like...

Lasă un răspuns