NOU !!!! CUBUL MAGNETIC MAGIC – TANGRAM !!!

CUBUL MAGNETIC MAGIC – TANGRAM este un joc traditional chinezesc, asemanator cu puzzle-ul, in care jucatorul creaza diverse forme avand la dispozitie cele 24 de piramide magnetice. Tangram este un joc ideal pentru stimularea imaginatiei, creativitatii si vederii in spatiu. De tangram nu te poti plictisi.

Cele 20 de template-uri cu instructiuni detaliate va surprinde orice copil care va descoperi ca orice lucru sau fiinta din mediul inconjurator isi poate gasi reprezentarea cu ajutorul pieselor de tangram.

puzzle-magnetic

Diferitele niveluri de dificultate asigura o distractie pe cinste atat pentru cei mici cat si pentru adulti.

Diferenta dintre tangram si un puzzle normal este ca, in timp ce la puzzle piesele sunt asezate intr-un singur fel, dupa un anumit model, la tangram modelele sunt infinite – poti aseza piesele cum vrei, rezultand tot felul de figuri.

tangram-magnetic

Piramidele contin magneti de ferita, care sunt considerabil mai slabi decat magnetii neodim. Prin urmare, nu exista nici un pericol de a-ti ciupi degetele intre doua piramide.

Este o jucarie distractiva si educativa, ideala pentru utilizarea in colectivitati de copii – scoli, gradinite, after-school, locuri de joaca.

Ce au in comun Napoleon, Edgar Allen Poe si Lewis Caroll? Ei bine, toti au fost fani ai acestui joc tangram!

cub-magnetic

 

Pentru a achizitiona acest produs de pe hobber.ro, click aici.

 

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP