Odata cu frigul vin si durerile reumatice – Genunchiera Magnetica

Asa cum stim cu totii durerile reumatice sunt influentate in mod semnificativ de starea vremii. Corpul persoanelor meteosensibile este un adevarat barometru. Acestea acuza dureri reumatice, oboseala, ameteli, nervozitate din cauza modificarilor meteorologice.

Noi, echipa hobber.ro ne propunem sa iti recomandam zilnic un produs pentru fiecare parte a corpului in care se manifesta durerile reumatice. Astazi va prezentam suportul elastic pentru genunchi, cu magneti si turmalina.

Este o genunchiera indicata pentru prevenirea si ameliorarea durerilor la genunchi sau traumatisme minore ale acestuia.

Prezinta un design anatomic, iar turmalina, ofera compresie uniforma si retine caldura care amelioreaza durerile si ajuta la imbunatatirea mobilitatii.

suport magnetic pentru genunchi

Ce este turmalina ?

Turmalina (turmalinul) este un cristal semipretios de siliciu cu o structura chimica variabila, complexa, ce cuprinde atomi de aluminiu si bor, recunoscut pentru proprietatile lui terapeutice si protectoare, folosit din vremuri stravechi.
Turmalina este inca un dar pe care Dumnezeu l-a daruit oamenilor spre însanatosire si ajutor, turmalina fiind considerata a atrage si mentine prosperitatea.
Sri Lanka este una dintre tarile în care oamenii au cunoscut si apreciat calitatile turmalinei, denumirea acestui cristal în limba sinhaleza (turamali) având semnificatia de “piatra care atrage cenusa” prin cenusa întelegându-se atât radiatii nocive, cât si energii negative, toxine, adica tot ce întuneca aura corpului uman.

You may also like...

Lasă un răspuns