Pix din magneti

polar_pen_magnetic_pen_stylus_3Am observat tot felul de pixuri moderne acum. Pix cu led, cu diverse inscriptii, logo-uri, cu litere, cu laser… Asa ca am cautat un cadou regal pentru clientii hobber.ro. Si pentru ca noi suntem innebuniti dupa magneti, de toate formele si dimensiunile, pentru toate tipurile de aplicatii, de la ferite la foarte puternicii magneti din neodim, am descoperit pixul din magneti.

Aceasta unealta moderna de scris este dedicata impatimitilor de magneti care doresc sa aiba mereu asupra lor un gadget modern care incorporeaza magneti. Si asta deoarece nu este doar un banal instrument de scris, ci reprezinta o unealta cu multiple intrebuintari. Noi am testat-o in diverse ipostaze si am asemuit-o cu clasicul briceag elvetian, care te scoate din impas.

Cred ca v-am facut curiosi deja… Ce poate face acest pix? Mai jos am facut un inventar foarte scurt, alte aplicatii le descoperim si noi.

– Unealta moderna de scris
– Stylus pentru tableta, touch screen, telefon
– Recuperator de obiecte metalice din locuri greu accesibile
– Experimente cu magneti. Vrei sa faci o scurta demonstratie despre atractie, respingere, levitatie? Este obiectul magnetic potrivit
– Lansator de magneti (suna periculos, nu?)
– Obiect de design cu multiple intrebuintari. Poti crea tot felul de modele interesante cu sferele nemagnetice din set. Iar cu mai multe seturi, de aceeasi culoare sau de culori diferite variantele de combinatii cresc exponential.
– Pur si simplu amuzament cu amicii
– Statement „sunt cool, modern si imi place tehnologia” – arhitectul nostru Lucian spunea ca orice obiect transmite un mesaj despre cel care l-a creat sau cel care il detine.
– Ca sa fii mai atractiv(a) – normal, cu atatia magneti in buzunarul de la piept 😉 !
– Magnetoterapie – se stie ca magnetii sunt utilizati in multe aplicatii de terapie. Deci utilizand acest pix magnetic puteti sa faceti putina terapie… cand scrieti.
– Antistress – daca va jucati cu el mai uitati de grijile vietii… si puteti veni cu idei noi
Ce veti primi in pachet?
– Pixul magnetic complet functional
– Capete pentru stylus – unul subtire si unul gros
– Sfere nemagnetice mici (2), medii (8) si mari (2)
– O rezerva neagra de pix cadou – stim ca vrei sa scrii mult cu el

Pixul este oferit in diverse variante: placat cu aur de 14 carate, placat cu argint sau cu nichel.

acest produs poate fi cumparat de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP