Profil magnetic tip C – ajutor în centralizare și etichetare fără stres

Etichetă magnetică cu lățime de 60 mm
Bandă magnetică cu profil magnetic tip C cu 60 mm lățime

Benzile cu profil magnetic tip C au o gamă largă de utilizări, cum ar fi marcarea produselor în depozite, magazine retail sau showroom-uri, mici ateliere de producţie care doresc să fie bine organizate sau, de ce nu, în şcoli şi grădiniţe în zona de vestiare.

Ce avantaje au etichetele magnetice sub formă de profil magnetic tip C?

  • Aceste benzi magnetice permit o libertate mult mai mare de aplicare si o mai buna organizare a spatiilor de lucru, datorită magnetilor incorporati care permit ca eticheta sa fie mutata usor odata cu mutarea produsului.
  • Acum cu ajutorul acestei benzi nu va mai exista restricția de lungime pe care o impunea o eticheta normală.
  • In plus, fata de etichetele adezive, etichetele magnetice nu lasă urme de adeziv greu de curăţat acolo unde au fost plasate.
  • Etichetele magnetice sunt reutilizabile. Cu o simplă înlocuire a hârtiei avem o etichetă nouă!

Este simplu să te organizezi: muţi produsul si totodată muţi şi eticheta lui magnetică!

Majoritatea actelor, dosarelor și hârtiilor din instituții sau firme trebuie centralizate în multe compartimente etichetate. O simplă hârtie autocolantă nu este suficientă în condițiile în care este nevoie de o organizare atentă, pe anumite criterii, dar şi de o utilizare optimă a spaţiului disponibil. Pe o durată mare de timp, într-o companie cu mulți angajați, este necesară multă birocrație. De aceea, Hobber vă propune o idee inedită și practică de centralizare a datelor, printr-un profil tip C magnetic, de fapt o simplă etichetă magnetică.

De ce este folositor acest tip de etichetă magnetică?

Acest profil tip C magnetic este special conceput pentru toți clienții care au nevoie de etichete magnetice de lungimi la alegere. Banda magnetică este comercializată într-o bobină cu o lungime de 100 cm sau chiar mai lungă. Eticheta magnetică se poate achiziționa la lățimi începând de la 20 până la 80 mm. Temperatura medie la care poate fi utilizată este încadrată între -30 și +70 grade Celsius.  Deci aproape în orice mediu de utilizare, un profil magnetic tip C poate rezista o perioadă foarte mare de timp. Pentru a o secționa și împărți se utilizează un foarfece sau un cutter cu lama groasă.

Eticheta magnetica, profil magnetic tip C, lățime 25 mm - Click pe Imagine pentru inchidere
Eticheta magnetică cu profil magnetic tip C și lățime de 25 mm

Prin utilizarea unei etichete cu profil magnetic tip C vei putea amplasa descrierea, codul de bare sau preţul produsului uşor, pe orice suprafaţă feromagnetică: raft metalic, dulap metalic au whiteboard. Profil magnetic tip C are şi un nivel mare de aderență datorită mixului de cauciuc şi magneţi din care este turnat. Astfel, el va garanta o prindere magnetică de lungă durată. O rolă de etichetă magnetică tip C poate fi achiziționată la lungime de minimum un metru liniar, cu grosime la alegere, pachetul incluzând:

  • bandă cu profil tip C magnetic;
  • o inserție din hârtie care poate fi imprimată sau scrisă de mână;
  • o folie de protecție din PVC.
    Aceste etichete cu profil magnetic tip C se pot achiziționa de pe pagina oficială Hobber.ro la prețuri avantajoase și lungimi în funcție de nevoi la următorul link➡https://bit.ly/2ujnuoY

De asemenea, dacă doriţi etichete preimprimate cu anumite descrieri şi colorate diferit, similare cu magneţii de frigider sau suvenirurile magnetice, hobber.ro vă poate ajuta cu personalizarea acestora şi imprimarea la dimensiunea potrivită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP