Reduceri adevarate pentru magneti adevarati…de Black Friday

Internetul este inundat, in fiecare an, de reduceri la produse si servicii. Totusi, toata lumea a observat
ca aceste reduceri sunt facute la preturi artificial umflate… cu putin timp inainte de Black Friday. Nu dam nume, dar recent este cazul unui mare magazin online care a inceput sa se pregateasca de Black Friday marind preturile ;-).
Ca si voua, nu ne plac astfel de practici, nu sunt in spiritul Black Friday, asa ca va propunem o campanie altfel, cu sloganul „reduceri adevarate pentru magneti adevarati”. Adica va garantam ca nu am marit artificial preturile la produse in ultima luna ca sa oferim, asa cum este acum plin pe net, MEGA reduceri.
Deci va invitam sa va bucurati, de la cei mici (jucarii si experimente pentru scoala) la cei mari (o gama de magneti diversificata si pe stoc pentru motoare, generatoare, promo, levitatie si alte experimente, fotografii) de reducerile adevarate de pe hobber.ro! Perioada noastra de reduceri va fi in perioada 16.11-30.11.2015. Si sa nu uitam un lucru, reducerile la hobber.ro vor aparea gradual in aceasta perioada, deci nu va sfiiti sa reveniti din cand in cand ca sa vedeti la ce am mai facut reducere intre timp.
Toate reducerile le puteti gasi aici :
 banda autoateziv benzi bile magnetice birou rotunzi dasdasd etichete magnetice ferita inele lanterna magnet 51-51 magnetizator Neocube redus

You may also like...

Lasă un răspuns