Stuc Magnetic Alb

Avand aceleasi proprietati magnetice ca si Vopseaua Magnetica pentru pereti MagPaint, stucul magnetic alb aplicat pe perete (Magnet Stucco) ii ofera acestuia proprietati magnetice. Se aplica usor si este ideal pentru camerele copiilor, spatii de joaca, birouri si chiar si pentru acasa. Te poti juca cu magneti, poti prinde prezentarile de perete sau iti poti expune lucrarile. Magnet Stucco este un stuc magnetic ALB care se integreaza elegant in design. Pentru rezultate ideale se recomanda folosirea magnetilor din fier neodim.

Mod de folosire: MagnetStucco poate fi folosit in interior pe orice suprafata neteda si stabila. Curatati bine suprafata inainte. Stucul nu va adera pe suprafate prafuite, murdare, cu grasime, cu ulei sau umede. Suprafetele absorbante, prafuite sau colorate in mod inegal trebuie tratate in prealabil cu o baza adecvata. Acoperiti cu material impermeabil suprafetele si obiectele din preajma pentru a nu le stropi. Amestecati bine stucul inainte de folosire. Daca este necesar diluati cu maxim 2% apa curata. Nu folositi solventi.

Pentru cladirile noi folositi stucul pe suprafetele uscate bine si nu aplicati in zone cu umiditate mare, precum bai sau bucatarii. Expunerea prelungita a suprafetei la umiditate poate cauza rugina. In acest caz se recomanda folosirea unui strat izolator aditional peste stucul magnetic. Spalati bine ustensilele si hainele dupa folosire. Nu folositi Stucul Magnetic la mai putin de 5°C. Depozitati intr-un loc racoros, in ambalajele originale, inchise ermetic.

Acoperire teoretica: o galeata de 6kg va acoperi aprox. 2 m² intr-un singur strat. Este suficient un singur strat, dar pentru un efect magnetic mai puternic se poate aplica si un al doilea strat.

Atentie: evitati contactul prelungit cu pielea sau inhalarea vaporilor in spatii inchise; nu inghititi, evitati contactul cu ochii sau gura; in cazul in care acest lucru se intampla clatiti bine. A nu se lasa la indemana copiilor.

Magnet Stucco (Stucul Magnetic) este un stuc magnetic alb pe baza de apa, fabricat in Olanda; respecta reglementarile U.E., nu este considerat produs primejdios (conform Directivei 1999/45/EC) este non-toxic si contine S.G.: approx. 2.3 g/cm3 PH value: > 8

 

_vyrp11_502Vopsea-magnetica-alb---stuccoPicture 014_vyrp13_502Magneetstuc2_vyrp14_502magnetic_stucco

You may also like...

Lasă un răspuns