Tabla multifunctionala cu cifre, litere si numaratoare

Tabla multifunctionala cu cifre, litere si numaratoare

Invata-l pe copilul tau cifrele, literele si cum sa fie creativ!

Este o tabla educativa magnetica pentru copii, multifunctionala, de dimensiune mare, cu doua fete: una pentru scris cu creta (blackboard) si cealalta pentru marker (whiteboard si suprafata magnetica)  +  rama din lemn.

Tabla magnetica va reprezenta o jucarie minunata pentru copii mici, dar si un instrument de invatare a unor notiuni elementare pentru cei mai mari, avand utilizari de la copii prescolari cat si pentru copii mai mari. Va asigura multe clipe distractive, il va imprieteni pe copil cu semnele pe care le va invata treptat si, nu in ultimul rand, cu ajutorul acesteea va invata cu usurinta, fie ca este vorba de litere sau de cifre.

Tabla-magnetica-cu-cifre-litere-numaratoare-32x44-cm

O jucarie minunata dar si un instrument de invatare a unor notiuni elementare pentru cei mici

 

Tabla multifunctionala cu cifre, litere si numaratoare are 5 functii principale:

– tabla neagra (creta si burete incluse);

– tabla magnetica (markerul, literele si cifrele incluse);

– numaratoare/socotitoare;

– ceas cu limbi mobile;

– hexagoane pentru calculat (toate cele 4 operatii matematice).

tabla-educativa-cu-5-functii-educatioan-board3

Tabla are doua fete utilizabile, una pentru creta (blackboard) si una pentru marker (whiteboard)

 

Faptul ca se pot folosi simultan ambele fete ale tablei: cea magnetica si cea neagra, este un plus. Orice copil se va bucura sa poata scrie sau sa deseneze la nesfarsit cu creta chiar sau cu markerul pe tabla magnetica, unde totul se poate sterge rapid cu buretele, si poti s-o iei de la inceput. Copilul nu va mai scrie cu markerul sau creta pe pereti, gresie, parchet, iar parintii vor fi incantati de acest aspect. Mai mult, tabla magnetica are rol atat de plansa de desen sau spatiu de scris, cat si de suprafata pe care se pot pune piesele magnetice inscriptionate cu litere, cifre si semne matematice.

Tabla are un design multifunctional si se poate strange simplu pentru depozitare/transportare pana la ultima intrebuintare.

tabla 5in1nou-500x500

Tabla multifunctionala cu cifre, litere si numaratoare

 

Pe langa aceasta tabla multifunctionala cu cifre, litere si numaratoare mai avem si alte modele magnetice disponibile in stoc, utile tot in procesul de invatare prin joaca si descoperire, cel mai eficient proces:

Tabla educativa de scris 3 in 1 cu doua fete si puzzle (Animale)

Tabla educativa multifunctionala cu numere

Tabla de scris si desenat + Puzzle magnetic

Lasă un răspuns