Targ de Magnetoterapie si remedii naturiste BMSE

In perioada 23-24-25 septembrie echipa noastra este prezenta cu produsele de Magnetoterapie la Targul Body Mind Spirit Expo, organizat la Sala Palatului.

Intrarea la targ este libera, iar programul de vizitare este urmatorul:

Vineri: 12:00 – 20:00

Sambata: 10:00 – 20:00

Duminica: 10:00 – 18:00

Despre Magnetoterapie

Este cea mai simpla, ieftina, nedureroasa si sigura terapie cunoscuta.  Magnetii accelereaza circulatia sanguina fara a mari tensiunea, astfel se iriga mai bine sistemul periferic, sunt ameliorate durerile, migrenele si reumatismul. Cu ajutorul Magnetoterapiei se reduc artroza, artrita si efectele bolii Parkinson, se previn si  se amelioreaza cu 50% depresiile si se ajuta organismul impotriva bolilor virotice, bacterii sau bacili.

Magnetoterapie – Cum actioneaza?

Prin aducerea campurilor magnetice in apropierea corpului, apar microcurenti benefici in tot corpul. Acestia actioneaza asupra celulelor, schimbul de oxigen si absorbtia elementelor nutritive din alimente si lichide fiind mult marite. Concentratia de oxigen in sange sporeste cu 200%, provocand cresterea vitezei de regenerare a tesuturilor inflamate sau deteriorate si imbunatatind utilizarea oxigenului de catre tesuturi, facilitind astfel inviorarea si vindecarea acestora.

Lista de produse disponibile la targ:

Toate produse achizitionate la targ vor avea o reducere de 10%

10% reducere la tarf

Toti participantii la targ vor primi un cod de reducere valabil pana la data de 30 septembrie 2016.

Mai multe detalii despre Body Mind Spirit Expo poti afla aici.

You may also like...

1 Response

  1. hobber spune:

    Grozav!
    O sa fim acolo sa vedem ce mai este nou pe partea de terapie cu magneti!

Lasă un răspuns