Vopsea magnetica pentru pereti? Da, MagPaint!

Puteti descarca instructiunile de utilizare pentru vopseaua magnetica pentru pereti MagPaint de AICI

MagPaint este o vopsea  magnetica pentru pereti care atunci cand este aplicata ofera peretelui proprietati magnetice (poate suporta magneti si folii magnetice de diverse forme si dimensiuni). Se aplica usor si este ideala pentru camerele copiilor, spatii de joaca, birouri si chiar si pentru acasa. Te poti juca cu magneti, poti prinde prezentarile de perete sau iti poti expune lucrarile. Desi culoarea vopselei este gri inchis, se poate aplica peste aceasta orice culoare doresti fara a se pierde proprietatile magnetice.

  • Mod de utilizare:

Aceasta vopsea magnetica pentru pereti vine gata de utilizare si se aplica usor pe perete cu un trafalet sau cu o pensula. Nu diluati si nu amestecati vopseaua magnetica pentru pereti cu altceva. Pulverizarea nu este recomandată.

Aceasta vopsea magnetica se poate aplica pe diverse suprafere: lemn, carton, ceramica, zidarie, perete, etc. Inainte de a aplica vopseaua, curatati bine suprafata. Aceasta nu va adera peste pete de murdarie solubila, grasime, apa, pasta de tapet sau lipici. Spalati suprafata cu apa si detergent, clatiti bine si lasati sa se usuce. Suprafetele sfaramicioase trebuie sa fie bine curatate cu apa si frecate cu o perie. Indepartati materialele din fisuri si gauri, apoi umpleti cu un material de tip glet, de calitate. Cand s-a uscat neteziti si stergeti de praf cu carpa umeda. Suprafetele netede de beton sunt cele mai bune, iar cele aspre sau de tip zgura nu sunt recomandate.

Pentru cele mai bune rezultate, vopseaua magnetica pentru pereti se aplică la temperatura de 20 ° C. Un litru de vopsea magnetica pentru pereti va acoperi puțin aprox. 6 metri patrați, cu un singur strat. Straturi multiple cresc efectul magnetic.  Se recomandă  două-trei  pentru a ține magneții mai grei. Dacă vopseaua magnetica pentru pereti se va aplica doar pe o porțiune a unui perete, se poate aplica o banda de delimitare, înainte de vopsire, pentru a obține linii drepte.

  • Timp de uscare: vopseaua magnetica pentru pereti se simte uscata la atingere dupa 4 ore. Dar un al doilea strat de vopsea se poate aplica dupa 24 ore.

Atentie: evitati contactul prelungit cu pielea sau inhalarea vaporilor in spatii inchise; nu inghititi, evitati contactul cu ochii sau gura; in cazul in care acest lcuru se intampla clatiti bine. A nu se lasa la indemana copiilor.

  • MagPaint este o vopsea magnetica pentru pereti pe baza de apa, fara plumb, fabricata in Olanda; respecta reglemetarile U.E., este non-toxic si este sigur pentru copii (conform EN71-3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP