Analize electromagnetice pentru proiecte avansate cu magneti

Ne bucuram ca atragem tot mai multe persoane, atat pasionati de magneti si inovare cat si persoane care doresc solutii simple cu magneti pentru diverse probleme cu care se confrunta acasa, la birou sau in gradina. Iar numarul specialistilor care cumpara produsele noastre este in crestere si aplicatiile sunt tot mai diverse.

De curand, am fost abordati de un specialist in calcularea avansata a dispozitivelor care folosesc magneti permanenti. Si datorita profesionalismului lui ne-am gandit ca putem oferi asistenta avansata clientilor specialisti care doresc sa estimeze, din timp, randamentele diferitelor dispozitive magnetice si electromagnetice. Adica o proiectare avansata a dispozitivelor care incorporeza magneti care sa ofere un grad de certitudine ca rezultatul va fi cel dorit.

Atunci cand se doreste o functionare corecta a dispozitivelor care folosesc magneti permanenti, se poate apela la softuri specializate de analiza cu elemente finite. Acest tip de programe rezolva ecuatiile lui Maxwell (ecuatiile care definesc fenomenele electromagnetice) in fiecare punct din domeniul de calcul.

Tinand cont de datele de material, acestea permit vizualizarea campurilor magnetice si determinarea cantitatilor derivate din acestea, precum forte de retentie, de atractie, cupluri si inductivitati. Daca se lucreaza in curent alternativ, putem afla distributii de current, curenti indusi si forte dinamice

Folosind alt modul de calcul, se pot afla si temperaturile de operare.

Mai jos puteti vedea cateva imagini cu simulari generate de aceste soft-uri de analiza, simulari care uneori pot necesita ore sau chiar zile de procesare/calcul.

Picture1 Picture2 Picture3 Picture4 Picture5 Picture6

Deci, de astazi, Hobber va pune la dispozitie un serviciu profesional optional de consultanta si calcul in functie de aplicatia avansata unde doriti sa folositi magnetii achizitionati de la noi.

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP