Aprinde si un hobberLED de Paste!

Acum ceva timp in urma am ramas uimit cand, intr-o biserica catolica din Spania, am observat un sistem ciudat de lumanari… electronice.

Practic era un suport plin cu lumanari cu bec in capat… si intr-o fanta se putea introduce o moneda de 1 EUR. La fiecare moneda introdusa se aprindea cate o lumanare, timp de cateva ore.

Deci Biserica Catolica a inovat in acest semn, trecand de la clasica lumanare din ceara, la lumanarile electronice.

Si acum, dupa mai bine de 10 ani, mi-a revenit in minte aceasta situatie. De ce oare nu ne-am construi propriile semne electronice la purtator, acum in epoca led-ului?

Asa a aparut hobberLED-ul… care poate sa fie aprins mai mult de o saptamana (functie de baterie si LED). Mai mult, nu iti poti da foc la casa cu hobberLED, este mobil, si poate sa fie atasat de foarte multe obiecte metalice si chiar de haine (este livrat impreuna cu doi magneti neodymium foarte puternici). hobberLED-ul poate fi chiar postat in exterior, in diferite conditii de vreme.

Deci, intr-o lume in care toti cauta originalitatea, daca vrei sa fii inovativ in stil propriu poti sa iti aprinzi propriul hobberLED.

Sarbatori fericite!!!

hobberLED20150403_17241320150403_173646

 

acest produs poate fi cumparat de aici

You may also like...

Lasă un răspuns