Ciocnesti un magnet de Paste?

In general, se recomanda ca magnetii sa nu se ciocneasca intre ei, deoarece se pot sparge sau ciobi. Astfel, dintr-un magnet mare putem obtine printr-un mic acciedent, mai multi magneti mici si taiosi, ceea ce nu este de recomandat.

Cu toate acestea, cu ocazia sarbatorilor Pascale, ne-am gandit sa va oferim niste magneti care vor sa fie ciocniti, precum ouale rosii. Si, dupa ceva cautari, am gasit in regatul Magnesia (China de astazi) acesti magneti care, pe langa faptul ca iubesc sa fie ciocniti, mai si canta la impact si se invart unul dupa celalalt (dovada practica a fortelor de atractie si respingere dintre poli). Si, precum ouale de Paste, acesti magneti traiesc in pereche, doi cate doi magneti ovali intr-o cutiuta metalica, gata sa fie oferiti cadou celor dragi.

Pe langa multe ciocniri (rezista la peste 500 de ciocniri), acesti magneti cantareti ciocnitori vor aduce multe clipe de amuzament impreuna cu cei dragi.

Ii puteti comanda de aici…. si daca va grabiti ii puteti primi pana sambata, gata sa fie facuti cadou.

Magnet-cantaret-ZWO-2_03Magnet-cantaret-ZWO-2_04Magnet-cantaret-ZWO-2_02Magnet-cantaret-ZWO-2_01Magnet-cantaret-ZWO-2_05

acest produs poate fi cumparat de aici

You may also like...

Lasă un răspuns