Avem 2 maini si 2 picioare… le folosim?

Daca ne uitam la copii mici zambetul ne vine usor pe buze. Sunt mereu plini de energie, surprize, invata si exploreaza mediul inconjurator pana in cele mai mici detalii, folosindu-si toate simturile. Sunt inventivi, viseaza la proiecte marete si orice li se pare posibil, cata vreme nu au incercat.

In contrapartida, adultii sunt mult mai seriosi. Au responsabilitati si asta ii face sa zambeasca mai greu, sunt mereu ocupati, pe fuga. Din acest motiv au adeseori zile proaste, in ultima vreme parca mai multe si tot mai multe. In plus, odata cu inventatul muncii la birou, uita sa se mai miste. Stau 8, chiar 9-12 ore la birou si lucreaza pentru a-si acoperi ratele, fiind alimentati de niste sandvis-uri sau fast food pe fuga cu o cafea/tigara din cand in cand. Si visele din copilarie ale adultilor de acum, odata cu inaintarea in varsta/pozitie, par sa fie tot mai indepartate. De fapt nu mai viseaza la ceva anume pe termen lung, ci doar la ziua de maine, la odihna din week-end, la o vacanta scurta in vara asta. S-au dus momentele cand doreau sa exploreze lumea, sa construiasca castele, sa transforme in mod pozitiv mediul in care traiesc, sa ii ajute pe toti cei din jurul lor.

Am remarcat in scurta vreme de cand vindem magneti ca apare tot mai des o alta categorie de adulti, si aici nu ne referim doar la clientii nostri. Sunt persoane sportive (au venit si pe bicicleta la intalniri), care au in timpul liber proiecte personale: sa construiasca ceva pe langa casa sau in folosul comunitatii, sa invete sau sa experimenteze ceva. Practic, putin DIY manat de pasiunea de a incerca ceva nou si a se dezvolta. Si acesti oameni sunt pozitivi, viseaza si chiar isi ating visele sau persevereaza pana le ating.

Spor la proiecte!

Hobber

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP