Cadoul potrivit – 6 motive sa il cumperi devreme

Cu totii suntem bucurosi sa primim cadouri (de Craciun sau cu alte ocazii) de la cei din familie, prieteni, angajatori. De fapt, in cele mai multe cazuri nu conteaza de la cine primesti un cadou, cata vreme corespunde unor necesitati reale sau are o anumita utilitate pentru tine.

Si desi ne place sa primim cadouri, cateodata amanam pana in ultimul moment achizitia cadourilor pentru cei dragi din lipsa de timp sau cu gandul ca o sa ne ocupam maine de lucrul acesta. Si asa, in loc sa impodobim bradul sau sa facem alte activitati placute inainte de Craciun sau aniversari, dam buzna disperati intr-un mall sau facem sacrificii sa ne intalnim cu un curier intr-un trafic supraaglomerat.

Noi venim cu o sugestie care va restabili linistea si va aduce din plin bucuria sarbatorilor de Craciun – IA CADOUL PENTRU CEI DRAGI DIN TIMP! Si iti oferim si cateva motive bine intemeiate sa procedezi la asa ceva.

1. Un cadou adevarat trebuie sa atinga o coarda sensibila in persoana iubita ca sa fie cu adevarat apreciat. Adica poti sa sondezi preferintele acesteia din timp si sa alegi ceva adecvat, in tihna.

2. Vrei sa ai varietate cand alegi cadoul potrivit, deci optiuni sau alternative. Cu totul altfel sta situatia cand din toate optiunile a ramas o singura varianta, si aceea intr-un ambalaj deteriorat.

3. Nu iti place sa stai in aglomeratie (si nici noua). Asa ca de ce sa nu comanzi cadoul din timp, din magazin sau chiar dintr-un magazin on-line? Asa nu va fi nevoie de eforturi supraomenesti pentru a-l achizitioana chiar in ziua cand trebuie oferit.

4. Poti sa te asiguri ca oferi un cadou functional. Adica nu sa te joci cu el cateva zile inainte de a-l oferi, ci ca este corect impachetat si ca a ajuns in buna stare la tine. Din acest motiv, noi la www.hobber.ro folosim mai mult ambalaj, pentru a ne asigura ca magnetii si produsele magnetice ajung cu bine la destinatie.

5. Vrei sa dai si sa primesti un cadou la timp. Ce se intampla insa in momentele din an cand milioane de oameni doresc acelasi lucru? Deci daca nu iti planifici din timp ai sansa sa poti oferi cadoul doar dupa ce evenimentul a trecut… chiar la cateva zile dupa!

6. Poti obtine preturi mai bune daca te ocupi din timp de cadou, deoarece studiezi piata. Si, daca gasesti mai multe lucruri similare din aceeasi locatie, poti sa primesti un discount. La www.hobber.ro la 6 seturi neocube oferim 1 set gratis (cadoul pentru tine, poate) si promotia aceasta o putem extinde si la alte produse magnetice. Trebuie doar sa ceri acest lucru cand suni sau faci comanda la www.hobber.ro ca sa construiesti sau ornezi un mini pom de Craciun. Nu este mai interesant asa?

Bun, aceasta este teoria… in general practica este complicata. Ce ai zice insa daca ai putea sa cumperi cadourile de Craciun pentru cei dragi, la promotie? Noi iti oferim bucurosi aceasta optiune si orice produs din categoria Idei de cadou va beneficia in aceste ultime zile inainte de Craciun de 10% reducere.

Codul de reducere de 10% este RED10FL si este valabil pana pe 24 Decembrie!

In liniste, planificand din timp si cu o reducere pe deasupra vei putea sa le faci o surpriza magnetica celor dragi comandand de la www.hobber.ro !

 

PS Miercuri este ultima zi cand, dupa calculele noastre, ai 100% sanse sa faci comanda si sa primesti pachetul pana vineri (curierii fac livrari si sambata, ultima solutie de backup). Sau poti sa ne vizitezi la magazinul de langa statia de metrou Dimitrie Leonida si sa le ridici personal (dupa ce le-ai comandat electronic)!

You may also like...

Lasă un răspuns