Castle of Dreams

Haide sa construim castele cu ajutorul acestui joc minunat, Castle of Dreams !

Construiti castele, bloc cu bloc si turn dupa turn, in timp ce va folositi logica cu acest puzzle Castle of Dreams! Provocarea este sa asamblati blocurile si turnurile din lemn pentru a construi unul dintre castele afisate in brosura inclusa in pachet. Castle of Dreams este un puzzle construit artizanal din lemn care pe noi ne-a cucerit de cum l-am testat!

Castle of Dreams

Castle of Dreams – Haideti sa construim castele!

Avand atat puzzle-uri simple pentru constructori neexperimentati cat si puzzle-uri complexe care ii vor provoca pana si pe  arhitectii “calificati” :), Castle Logix 3D este conceput pentru a pune la incercare abilitatile logice ale celor mici si pentru a le dezvolta imaginatia.

Avantaje ale acestui puzzle inteligent:

  • Castle of Dreams are sapte modele de turnuri si blocuri din lemn care iti ofera 48 de provocari surprinzatoare, variind de la foarte usor pana la extrem de dificil.
  • fiecare dintre cele 4 niveluri de dificultate aduce treptat noi abilitati de rezolvare a problemelor. Practic jocul Castle of Dreams construieste inteligent pe baza invatata anterior.
  • este un joc grozav pentru dezvoltarea imaginatiei celor mici. Prin construirea fiecarui castel, copiii dezvolta o gandire logica si abilitati motorii fine, precum si intelegere spatiala si imaginatie.
Castle of Dreams

Puzzle inteligent

 

Jocul contine 4 blocuri mari de lemn elegant finisate care sunt utilizate pentru construit si au gauri in diverse laturi pentru introducerea celor 3 turnuri.

Jocul este interzis copiilor sub 3 ani.

Castle of Dreams

Castle of Dreams – ideal pentru copilul tau

 

You may also like...

Lasă un răspuns