Vindem si prin SEAP, Sistemul Electronic de Achizitii Publice

De acum suntem inregistrati si in SEAP, sistemul electronic de achizitii publice. Deci orice produs disponibil in site-ul nostru poate fi disponibil si prin platforma SEAP de achizitii publice sau licitatii electronice. Echipa noastra va poate ajuta cu identificarea produselor necesare a fi comandate, magneti (magneti neodim, magneti ferita, foaie si folie magnetica), magneti si articole pentru birou sau scoala, magneti industriali, dispozitive magnetice, unelte magnetice si impreuna putem gasi cea mai facila solutie pentru a le putea comanda prin sistemul de licitatie on-line SEAP.

Vindem si prin SEAP
Vindem si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice

 

Daca reprezentati o institutie publica, gradinita, scoala, liceu, facultate/universitate, unitate militara, primarie, muzeu, prefectura, regie autonoma, alta forma de companie detinuta de stat sau companie privata, entitate care doreste transparenta in achizitiile pe care le efectueaza, sistemul de achizitii publice reprezinta o necesitate. Totodata, prin SEAP se asigura diseminarea corecta a cerintelor de achizitii ale unei entitati catre participantii din piata, in mod transparent, coordonat si simultan.

Pentru orice intrebari referitoare la achizitii de produse magnetice prin SEAP va rugam sa contactati un reprezentat al Arca Hobber SRL la office@hobber.ro sau telefon 0762749009. Vom gasi impreuna solutia cea mai atractiva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP