Foi magnetice colorate

Foaia magnetica colorata este perfecta pentru etichetare, arte si mestesuguri, evidentiere – nu exista nicio limita pentru imaginatia ta.

Foaia magnetica este compusa din ferita de strontiu pulverizata si incorporata intr-un material acoperit cu PVC flexibil. Una dintre fetele foii este magnetica, care adera la suprafetele metalice, iar cealalta fata este laminata cu PVC pe care se poate scrie usor cu un creion, pix sau marker rezistent la apa. Se poate sterge cu alcool, benzina sau guma de sters, dar urmele de la scriere ar putea ramane.

Foaie-magnetica-colorata

Foi magnetice colorate

 

Aceste foi magnetice colorate, debitate la ce dimensiune doresti, pot fi folosite la etichetarea rafturilor, dulapurilor, sertarelor. Foile magnetice ajuta la o organizare mult mai eficienta atat in zonele de logistica, la birou, in magazine, in zone de productie dar si acasa sau in mediul educationa. In acest fel vei sti intotdeauna unde sa gasesti ceea ce vrei sa cauti, de exemplu intr-un depozit sau intr-un magazin. In plus, foile magnetice colorate sunt perfecte si pentru prezentari. Cu un foarfece sau la ghilotina pot fi taiate usor si astfel poti face orice forma din aceste materiale magnetice, forme magnetice pe care de exemplu le poti atasa pe o tabla whiteboard, ca parte a unei prezentari, sau pe un perete acoperit cu vopsea feromagnetica. La scoala poti folosi diferite simboluri magnetice colorate, care cu siguranta te vor ajuta sa captezi atentia celor mici si care vor retine mai usor informatiile prezentate.

 

Foi magnetice colorate

Foi magnetice colorate – perfecte pentru etichetare

La temperatura camerei foaia este elastica si este usor sa lucrezi cu ea.

Foaie-magnetica-colorata(3)

Foi magnetice colorate – ideale pentru depozite

 

Cu aceste foi magnetice colorate poti face foarte rapid un joc tangram magnetic. Iti poti crea propriile combinatii de culori sau forme, in functie de imaginatie.

tangram-magnetic-colorat(4)

Foi magnetice colorate – perfecte pentru jocuri

Realizata rapid si foarte vizibil: sageata magnetica, marcata manual, indica calea. Acese folii magnetice se pot personaliza cu orice mesaj.

Foaie-magnetica-colorata(5)

FACEM SI MAGNETI PERSONALIZATI!

Producem magneti de frigider de orice marime si de grosime incepand cu 0,4 mm. Deci daca ai un restaurant, o firma de catering, esti un instalator bun, ai un service auto sau prestezi altfel de servicii, doresti sa iti faci reclama intr-un mod inedit si sa fii mereu in contact cu clientii tai le poti oferi un magnet personalizat cu o imagine relevanta pentru afacerea ta si informatiile tale de contact. Astfel clientii tai te vor putea gasi usor cand mai au nevoie de serviciile tale.

Iar aceste folii magnetice se pot fixa pe orice suport feromagnetic, fie el frigider, usa de intrare, fiset metalic, raft, radiator, masina sau perete vopsit cu vopsea feromagnetica!

You may also like...

Lasă un răspuns