Ceaiul si premiile le dam noi… suna atractiv, nu?

Tocmai a inceput un an nou si, speram, plin de surprize magnetice placute si nu numai pentru toti!

„Winter is coming” se tot spune de ceva vreme la TV si iata ca adevarata iarna a sosit. Asa ca acum putem sa visam la lucrurile bune de anul acesta, contempland intinderea de alb nescris inca.

 

Ne bucuram de fiecare data cand cineva ne trece pragul, atat cel virtual cat si cel fizic. Si am observat ca tot mai multe persoane revin, pe masura ce descopera oferta noastra extrem de varianta de magneti pentru proiectele lor sau pentru familie, pentru prieteni, pentru colegi.

Ceaiul si premiile le dam noi

Asa ca, pentru a mai domoli gerul de afara si a va multumi pentru calatoria pana la magazinul nostru, va oferim in aceasta iarna un ceai cald la fiecare vizita pe care o faceti la noi. Asa putem sa discutam pe indelete (macar pana cand se raceste ceaiul 😉 )  despre proiectele pe care le are fiecare dintre voi si putem sa gasim solutia cea mai potrivita. Sau puteti sa testati puterea incredibila a magnetilor si aplicatiile ingenioase cu magneti de la hobber.

 

Si pentru ca este un inceput de an va oferim si un bonus: loc de joaca cu buckybars magnetici, un set de constructie magnetic pe care ne bucuram ca l-am descoperit. Pentru aceasta am scos la „bataie” 5 seturi, adica 5 x (36 cilindri magnetici + 27 sfere metalice), care pot fi modelate intr-o varietate de combinatii si forme, care de care mai inedite si mai atractive. Iar ca lucruile sa fie mai incitante, creatiile voastre la sediul hobber vor fi fotografiate si puse pe site, impreuna cu numele creatorului.

Vom acorda doua premii, constand in cate un set de buckybars, pentru creatiile realizate pana pe 20 februarie:

  • Creatia care va primi cele mai multe like-uri
  • Creatia care este cea mai tehnica ca realizare

 

Spor la jucat construind magnetic!

You may also like...

Lasă un răspuns