Clepsidra magnetica

Aceasta clepsidra magnetica este un obiect decorativ interesant si distractiv pentru birou si o idee de cadou excelent. Clepsidra magnetica te ajuta sa urmaresti trecerea timpului intr-un mod haios.

magnetic-sand-clepsidra
Clepsidra magnetica – jucarie de birou ?

 

Doar intoarce clepsidra si urmareste cum granulele de pilitura de fier prind forma unei flori, imediat ce cad pe baza magnetica. Cine a stiut ca prin inlocuirea nisipului obisnuit cu pilitura de fier ai putea sa sfidezi legile normale ale gravitatiei si sa faci sa para ca timpul se scurge altfel? Dar exact asa se intampla cu aceasta clepsidra magnetica.

clepsidra-magnetica-magnetic-sand
Ia o pauza de la munca si relaxeaza-te cu clepsidra magnetica!

Ca jucarie de birou, clepsidra magnetica  poate fi o distragere fascinanta de la sarcinile tale si de fiecare data cand infloreste, esti la aproximativ un minut mai aproape de sfarsitul zilei de lucru ;-). 60 de secunde magice in care te poti deconecta de la problemele din birou si te poti gandi la persoana care ti-a facut cadou clepsidra magentica. Iar dupa aceasta pauza relaxanta cu ajutorul clepsiderei magnetice poti reveni cu forte proaspete si sa rezolvi sarcinile ramase.

clepsidra-magnetica
Va reprezenta si un element de noutate pentru biroul tau

 

Clepsidra magnetica reprezinta si un element de noutate pentru biroul tau si va atrage cu siguranta atentia colegilor!  Avem si o poezie pentru aceasta clepsidra magnetica:

Cand florile zambesc primavara,
Apreciem frumusetea ei,
In nostalgica aroma,
Foarte putini cred.
Semintele ei in toamna viitoare oare cum vor fi.
Viata este ca o floare.” (magnetica si atractiva, desigur ;-)))

In plus, clepsidra magnetica este utila si in experimentele scolare, cu copii tai si ai prietenilor. Astfel poti ilustra foarte simplu, cu ajutorul piliturii de fier din clepsidra, forma campului magentic.
Cadourile haioase sunt intotdeauna o sursa de voie buna si relaxare, iar clepsidra magnetica este printre cele mai apreciate si atractive.

Pentru a comanda clepsidra magnetica sau alte cadouri magnetice inedite te asteptam pe hobber.ro sau un simplu click aici.

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP