Plastilina care isi schimba culoarea sub lumina ultravioleta

Plastilina care isi schimba culoarea sub lumina ultravioleta este potrivita pentru toate varstele, fiind un produs care dezvolta creativitatea. Plastilina poate fi folosita oricand si oriunde. Caracteristicile sale sunt unice, parca iei contact cu o jucarie extraterestra, care iti pare la fel de vie ca tine si isi schimba culoarea la lumina UV.

plastilina-inteligenta-raze-ultraviolete

Plastilina isi schimba culoarea sub lumina ultravioleta

 

Ca orice plastilina normala, aceasta plastilina inteligenta se poate modela, intinde, rasuci, sculpta, rupe si poate sari ca o minge. Dar, atunci cand apropii lumina ultravioleta, poti desena si scrie direct pe suprafata plastilinei. TARE, NU :D?!

plastilina-inteligenta

Poate fi folosita ca jucarie, minge de stres sau chit pentru terapie

 

Expune plastilina la lumina soarelui si urmareste cum capata in cateva secunde o nuanta stralucitoare! Modificarile de culoare sunt la fel de temporare ca si forma plastilinei, astfel incat sa o refolosesti la nesfarsit. Plastilina UV va poate oferi ore de distractie ;).

plastilina-Thinking-Putty-UV

Plastilina poate fi folosita ca jucarie, minge de stres sau chit pentru terapie, atat de catre copii cat si de catre adulti. Datorita compozitiei chimice atent testate, plastilina UV nu se va usca niciodata, nu are miros si nu lasa urme pe maini (atentie insa, nu o puneti in contact cu textile, mocheta sau covoare!!!).

plastilina-inteligenta-UV

Plastilina este iubita atat de copii, cat si de adulti

 

Plastilina UV este non-toxica, conform EN71 si sigura pentru copiii cu varsta de cel putin trei ani.  Plastilina inteligenta UV este disponibila in patru culori si primiti alaturi de ea un breloc cu lumina UV care te va ajuta sa produci MAGIA schimbarii de culoare.  Pentru o comanda, un simplu click aici.

uv-plastilina-inteligenta

Plastilina care isi schimba culoarea sub lumina ultravioleta

 

 

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns