Fidget Spinner Gyroscope

Cel mai cool Fidget Spinner!!!

Fidget Spinner Gyroscope este o jucarie aparent simpla dar care te va ajuta sa scapi de stres. O poti folosi la birou, acasa sau oriunde iti petreci activitatile zilnice. Este noua jucarie dorita insistent de multi copii si adolescenti, dar exista si adulti care se dau in vant dupa aces dispozitiv rotativ si pot zice ca ma aflu printre ei :D.

helm-fidget-spinner
Fidget Spinner-ul este ideal pentru cei ce lucreaza la birou

Aceasta jucarie cu o forma atragatoare si colorata a fost inventata in S.U.A. in anii ’90. Fidget Spinner Gyroscope este compus dintr-un rulment cu bile din otel inoxidabil si sase manere detasabile ca contragreutati. Este fabricat dintr-un aliaj premium durabil ce asigura o rotire mai lina, rapida si constanta…se va invarti fara oprire 3-5 minute (in functie de puterea cu care il invarti).

piese-fidget-spinner
Acesta se poate demonta foarte usor

Fidget Spinner-ul este ideal pentru cei ce lucreaza la birou si nu numai, deoarece este silentios si mic astfel ca il poti purta chiar si in buzunar, fiind tot timpul accesibil atunci cand ai nevoie de o mica pauza. Este distractiv, util pentru relaxare si eficient pentru focalizare si gandire profunda, fiind o alegere buna, in special pentru persoanele care sufera de ADHD. In plus, acest fidget spinner prin greutate si finisaj este recomandat pentru profesionisti ;).

Oricum, poti gasi pe site-ul nostru si alte modele de fidget spinnere, pentru toti membrii familiei sau toti prietenii.

Poate fi considerat gadget-ul verii!

fidget-spinner
Fidget Spinner Gyroscope

 

Daca vrei sa intri in posesia lui, un click simplu click aici.

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP