Promotie la vopsea magnetica si whiteboard

Vesti bune, incep promotiile la Hobber!!!

Va prezentam promotiile de la vopseaua MagPaint, campanie ce va dura pe tot parcursul lunii Iunie.

Aproape fiecare companie are o tabla de whiteboard, care de obicei este de 2 pe 2 metri. Imagineaza-ti ca poti avea o tabla magnetica whiteboard de 14 m², mai bine zis un perete magnetic intreg pe care o sa poti sa iti atasezi toate prezentarile si pe care, de asemenea, iti poti schita toate ideile, fara limite, tu impreuna cu echipa ta. Pentru a transforma peretele intr-o tabla alba magnetica, iti trebuie vopseaua magnetica in combinatie cu vopseaua whiteboard. Va fi gata de utilizat dupa 24 de ore!

 

Magpaint este o vopsea care aplicata pe perete ii ofera proprietati magnetice. Se aplica usor si este ideala pentru camerele copiilor, spatii de joaca, birouri si chiar si pentru acasa. Gandeste-te ca iti poti prinde pe perete toti magnetii din vacanta. Tare, nu :D!

vopsea magentica
Promotie la vopsea magnetica si whiteboard

Ce este de fapt vopseaua magnetica (feromagnetica) ? Vopseaua magnetica contine particule mici de fier care sunt intr-o solutie ecologica care se comporta ca vopseaua. Iar cand aceasta se intareste peretele dobandeste proprietati feromagnetice, ca o tabla whiteboard, un frigider, o usa metalica sau alta suprafata metalica.

SketchPaint inlocuieste tabla traditionala de scris si transforma orice suprafata intr-o tabla uscata pe care se poate scrie cu markere si sterge dupa!

La achizitia unei cutii de vopsea magnetica Magpaint de cel putin un litru si a unei cutii de vopsea whiteboard SketchPaint de un litru, primesti cadou un set de 4 markere colorate Magpaint.

vopsea whiteboard
transforma spatiul de acasa sau de la munca intr-un spatiu de joaca

 

De asemenea, la o cutie de vopsea magnetica Magpaint de 5 litri primesti pentru a-ti prinde notitele un set de 8 pini colorati.

vopsea magnetica
poti prinde pe perete toti magnetii din vacanta

 

Pentru a benecifia de aceste promotii, o sa ai nevoie de acest cod: MAGPAINTPROMO.

 

Nu mai astepta, transforma spatiul de acasa sau de la munca intr-un spatiu de joaca si da frau liber copilului din tine 🙂 !!! Profita de aceasta promotie la vopsea magnetica si whiteboard .

 

 

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP