Descopera SuperOferta la cel mai puternic magnet

Magnetul neodim bloc, 50,8 x 50,8 x 25,4 mm, este extrem de puternic avand o forta de atractie impresionanta, de aproximativ 100 kg.

magnet-neodim-sustine-un-om

Acest magnet te poate sustine si pe tine :D!

Un bloc enorm magnetic cu o forta pe masura, atat de mare incat face ca acest magnet sa fie perfect pentru atragerea obiectelor de la distanta.  Fiecare magnet este placat cu un strat triplu nichel, cupru si din nou nichel ce ii ofera un aspect elegant.

Magnetul bloc poate fi util in diverse aplicatii industriale, dar la fel de util si pe langa casa, de exemplu intr-un garaj. Poate fi folosit si pentru colectarea obiectelor metalice, cazute in put sau in rau, daca i se ataseaza un sistem corespunzator de prindere.

Magnet-neodim-bloc-HQ-51-51-25-N

Noi numim acest magnet „The Death Magnet”.

Indicatie: Pune intotdeauna o bucata de carton gros dedesubt, inainte de a atasa magnetul la o suprafata metalica, astfel incat sa il poti glisa lateral. In caz contrar, nu vei mai putea sa desprinzi acest magnet de o bucata mai groasa de metal.

Si daca reusesti sa prinzi doi magneti, intre ei, nici macar Schwarzenegger nu o sa mai poata sa ii separe 🙂 . Si niciodata sa nu permiti copiilor sa se joace cu acest magnet.

 Descopera SuperOferta la cel mai puternic magnet bloc !!!

Profita acum de pretul promotional de care beneficiaza acest magnet, iar pentru o comanda este necesar un simplu click aici.

 

You may also like...

Lasă un răspuns