SUMMER SALE !!! Promotie la plastilina magnetica 4+1 !!!

Suntem deja in plina vara si probabil gandul ne zboara la vacanta, asa ca hobber.ro vine in intampinarea voastra cu foarte multe promotii atractive.

plastilina-magnetica (poza principala)

atunci cand intra in reactie cu magnetii ii atrage si ii inghite, precum un mic monstru

 

De astazi poti alege sa faci celor mici o surpriza placuta, deoarece comandand patru plastiline magnetice, primesti inca una cadou, la alegere! Mentionam ca plastilinele pot fi de culori diferite, dar de acelasi gramaj, 52g sau 81g.

plastilina-magnetica

peste ani plastilina magnetica o sa fie la fel de moale

 

Probabil ai auzit de aceasta plastilina magnetica si ai asociat-o cu o plastilina obisnuita. Chiar daca plastilina magnetica se modeleaza ca orice plastilina, are proprietati unice. Atunci cand intra in reactie cu magnetii ii atrage si ii inghite, precum un mic monstru, de asemenea daca o faci minge sare si cu toate acestea, datorita faptului ca nu se usuca niciodata, peste ani plastilina magnetica o sa fie la fel de moale si va reprezenta o provocare de fiecare data. Iar magnetul care este punctul de atractie al plastilinei magnetice este inclus in fiecare cutie, in mod gratuit.

plastilina-magnetica-diferite-culori

comandand patru plastiline magnetice, primesti inca una cadou, la alegere

 

Le va oferi celor mici ore de distractie!

Atentie: pentru a beneficia de promotie, toate produsele trebuie sa fie plasate in aceeasi comanda. Daca iei produsele in comenzi separate, nu vei beneficia de oferta si ar fi pacat. Asa ca nu sta pe ganduri si plaseaza o comanda de plastilina magnetica aici.

tumblr_nknp9jODLZ1ruqqm0o1_500

pentru a beneficia de promotie, toate produsele trebuie sa fie plasate in aceeasi comanda

 

 

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns