Suport magnetic auto pentru telefon, cu prindere pe grila de ventilatie a masini

Un suport magnetic auto pentru telefon ce arata foarte bine pe grila de ventilatie a masinii, se prinde foarte usor, nu o zgarie, nu afecteaza telefonul si arata exceptional! Telefonul poate fi desprins instant, cu maxima usurinta.

De foarte mult timp clientii nostri folosesc suporturi magnetice pentru telefoane in masina, le place, iar acest model vine acum cu o forma foarte interesanta, este cauciucat pe toata suprafata spre deosebire de modelul Suport magnetic auto 360° pentru telefon ce avea un inel metalic foarte frumos pe margine.

Suportul magnetic auto vine impreuna cu 2 lamele metalice ce va sunt de mare ajutor in cazul unor telefoane ce nu au incarcare wireless astfel incat sa permita lipirea directa pe acest suport magnetic auto. Samsung Galaxy S6,7,8 se prind automat de acest suport magnetic deoarce au inauntru acea incarcare wireless. In cazul altor telefoane utilizati lamelele metalice, fie le introduceti in carcasa, intre baterie si capac, fie intre husa si telefon, sau le lipiti direct de capacul din spate al telefonului. Astfel veti putea lipi telefonul de acest suport magnetic auto.

Prinderea este foarte puternica, sa nu va fie teama ca telefonul vostru se poate desprinde. Acesta prindere este suficient de puternica incat sa reziste unor hopuri foarte puternice – mare atentie sa nu stricati masina in schimb 😉

Arata foarte bine pe bordul masinii, pe grila de ventilatie, nu il zgarie deoarece mecanismul de prindere ofera un silicon de protectie pe acele lamele ce se prind pe grila de ventilatie.

Clientii nostrii sunt foarte incantati de suportul magnetic auto deoarece au acces instant la telefon, il pot lua sau il pot aseza la loc instant!

Produs genial si foarte practic! Nu va temeti, nu va strica telefonul, nu va afecteaza GPS-ul, navigatia, totul este testat, de luni de zile folosesc un astfel de produs si dupa cum vedeti GPS-ul telefonului nu intampina nici o problema iar telefonul functioneaza normal.

Multumim Adrian Radu Andrasi pentru prezenatre!

In magazinul nostru – hobber.ro – gasiti acum si alte modele cu preturi foate bune si calitate ridicata. Iata cateva modele:

Suport magnetic auto 360° pentru telefon – 36,00 RON

Suport-magnetic-auto-360-pentru-telefon
Suport magnetic auto 360° pentru telefon

Suport magnetic auto fix pentru telefon – 29,00 RON

Suport-magnetic-auto-fix-pentru-telefon
Suport magnetic auto fix pentru telefon

Suport magnetic auto pentru telefon (cu ventuza) – 38,00 RON

Suport-magnetic-auto-pentru-telefon-cu-ventuza
Suport magnetic auto pentru telefon (cu ventuza)

Suport magnetic auto pentru telefon/tableta (Picior cu ventuza) – 39,00 RON

Suport-magnetic-auto-pentru-telefon-tableta-picior-cu-ventuza
Suport magnetic auto pentru telefon/tableta (picior cu ventuza)

Suport magnetic auto pentru telefon/tableta (slot CD) – 39,00 RON

Suport-magnetic-auto-pentru-telefon-tableta-slot-CD
Suport magnetic auto pentru telefon/tableta (slot CD)

Suport auto pentru tableta (cu ventuza) – 35,00 RON

Suport-auto-pentru-tableta-cu-ventuza
Suport auto pentru tableta (cu ventuza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP