Banda magnetica pentru atelier si bucatarie

Banda magnetica pentru atelier si bucatarie este flexibila, de inalta calitate, cu o suprafata fina si ofera solutii de depozitare de top.

banda magneticaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

In orice atelier sau bucatarie se aduna in timp multe scule, ustensile. Spatiu pentru depozitarea lor nu prea mai exista, insa banda magnetica pentru atelier si bucatarie te va ajuta sa le strangi ordonat si in siguranta. De acum acestea vor fi intotdeauna la indemana!Banda magnetica te va ajuta sa ajungi usor la cutitele de care ai nevoie atunci cand gatesti si te va impiedica sa mai zgarii lamele lor in interiorul sertarului.

banda magnetica

banda magnetica te va ajuta sa tii uneltele ordonate

 

Banda magnetica pentru atelier si bucatarie este prelucrata cu grija si are zece magneti neodim incorporati, fiecare magnet avand o forta de aderenta de pana la 1 kg. Poate fi utilizata in zone cu umiditate ridicata sau in apa, datorita faptului ca magnetii sunt imbracati in cauciuc. Cine spune ca aceste suporturi magnetice trebuie sa fie facute din metal?

banda magnetica

Poate fi utilizata in zone cu umiditate ridicata sau in apa

 

Banda magnetica are o lungime de 70 cm (cu un foarfece o poti taia la dimensiunea dorita) si o latime de 4 cm. Este prevazuta si cu banda autoadeziva pentru fixare pe suprafete non-metalice.

Banda magnetica

Banda magnetica are o lungime de 70 cm

 

Banda magnetica pentru atelier si bucatarie reprezinta un cadou special si inedit pentru un coleg de atelier sau birou pasionat de DIY sau pentru un mester priceput care sigur va aprecia ajutorul dat in munca. Pentru o comanda click aici.

 

 

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns